Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 продава:"Pentax istD", дистанционно , Диапроектор "Leika" ,Фоточанти 2бр.Зарядно
Автор: пламен3   
Дата:   30-10-06 17:22

Продавам "PENTAX istD" с дистанционно.-650лв
Диапроектор "Leika" с обектив 90/2,8 - нови, ориг. опаковка.- 550лв
Зарядно Ni-Mh и Ni-Cd за всички видове, ново от Германия - 20лв.
Фоточанта "CULMAN - Mirage" - употребявана, но има хляб в нея - 20лв.
Фоточанта "Tamrac" нова - 55лв.

Отговори на това съобщение
 Re: продава:"Pentax istD", дистанционно , Диапроектор "Leika" ,Фоточанти 2бр.Зарядно
Автор: fotocolor   
Дата:   30-10-06 17:25

Може ли снимки и координати за връзка?

Re: продава:"Pentax istD", дистанционно , Диапроектор "Leika" ,Фоточанти 2бр.Зарядно
Автор: osata1   
Дата:   31-10-06 08:19

[smilie5]
ми дай къде да ти се обаде човек![smilie11]

Автор: Славов   
Дата:   31-10-06 08:22

Състояние, кадри?
Дай снимки на апарата.

Дата:   31-10-06 09:08

тел. 0899 ......

Дата:   31-10-06 09:20

Извинявам се не ми остава време да направя снимки, но мисля че ще е най-добре да се види лично.Запазен е визуално няма следи, снимал съм с него около 1 год. най-вече природа и модели през почивните дни./т.е. не е натоварван ежедневно и много/, работи отлично.Вие знаете, за да разберете какво е състоянието на дадена техника вижте собственика и отношението му към нея.
0899 ...... - пламен 02 975 74 87

Re: продава:
Дата:   31-10-06 09:29

Щом са толкова важни снимките, ще гледам да направя през тази седмица. На сериозни кандидати ще покажа снимки в дигитален и хартиен вид.

Публикацията е редактирана (31-10-06 10:02)

Дата:   31-10-06 10:29

възможен лек коментар[smilie5]

Автор: bebop   
Дата:   31-10-06 12:25

Изкоментирахме го.

Автор: grifon   
Дата:   31-10-06 15:40

аз искам да видя чантите

Дата:   31-10-06 17:45

[smilie5]
ти ли го продаваш[smilie11]

Re: продава:"Pentax istD", дистанционно , Диапроектор "Leika" ,Фоточанти 2бр.Зар
Автор: misho   
Дата:   31-10-06 18:38

Ако може цена само на тялото?

Автор: laer   
Дата:   31-10-06 18:43

прати ми снимки на чантите на мейла, моля! мерси.

Re: продава:"Pentax istD", дистанционно , Диапроектор "Leika" ,Фоточанти 2бр.Зар
Автор: dreamer_xs   
Дата:   01-11-06 19:25

18-35 да се продава случайно с тоя Пентакс?

Re: продава:
Автор: turin   
Дата:   01-11-06 20:15

Публикацията е редактирана (01-11-06 21:01)

Дата:   04-11-06 17:18

??? Няма отговор ???

Автор: zaiko   
Дата:   04-11-06 18:13

А само хляба от чантата продаваш ли [smilie8] Че нещо огладнях [smilie5]

Бъзикам се [smilie3] Успех [smilie24]

Дата:   04-11-06 19:26

ама всъщност продаде ли се този пентакс? аз разбрах, че се е продал, но може да бъркам обявите..

ако не се е продал, аз имам интерес. сериозен интерес!! ;) разбира се, след другите, обадили се в темата

[smilie24] [shtrak]

Дата:   04-11-06 20:14

Pentax-а замина. т.е дойде. Но може би скоро ще има един ДС на 5000 кадъра да се продава ако не успея да го дам на някой приятел.... че никак не ми се разделя с него.
https://photo-forum.net/joro/emoticons/310.gif

Дата:   04-11-06 22:54

bebop за ДС-а имам познат който търси точно такъв, ако решиш да го продаваш драсни една бележка... и цената напиши :)

Дата:   04-11-06 23:45

bebop, драсни и на мен същото, като решиш да го пускаш ;)

Дата:   05-11-06 00:16

Първо на вас.

Автор: stesla   
Дата:   05-11-06 11:46

bebop
толкова ли е голяма разликата м/у istD -istDS , че го подменяш???

Дата:   05-11-06 12:52

Чесно да ти кажа чудя се още кое тяло да оставя. ДС-а е по-бърз, вижда се нещо на диспея .. не трябва да въртиш големия чакрък да смениш исото. И ДС-а го имам от нов и не ми се разделя с него а Д-то - има 2 врътки, вирелесс флаш. Не че съм се засилил да го ползвам ама нищо не се знае а и хипер програмата си е голяма екстра... ааа и автофокуса. Мотора е като от лентове тяло. Определено по-бърз. Но самото тяло изглежда някакси по-архаично. Но като си взема К10 и този остане за жената... и двата ще ми изглеждат по-архаично... така че ... :-)

А иначе качеството на снимките е твърде подобно. Маааалко повече шум на Д-то но стои някакси по-филмов. Незнам как става. Може и да си въобразявам.

И неюто на ДС-а е в пъти по-добро.

Абе много е на кантар работата.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР