Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Leica M8
Автор: nehalem   
Дата:   24-03-09 18:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Leica M8
Автор: Brummaker   
Дата:   24-03-09 18:43

най-вероятно CEO-то на Leica знае, драсни му едно писмо [smile]

Re:
Автор: Пешо   
Дата:   24-03-09 18:44

Земи пипни я и ще разбереш... Или и ти си от ония технооннистите дето се празнят от технически характеристики.....

Да и драсни едно писно на CEO-то на Leica да го питаш как може да нямат автофокус..туй все едно жени с малки гърди...,че има и будали да я купуват, че да снимат съшите тия жени с нея....

Я бързо да му се възмутиш....

Публикацията е редактирана (24-03-09 18:48)

Дата:   24-03-09 18:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: stormfx   
Дата:   24-03-09 18:52

Природата верно не търпи вакуум. Няма го PD и ето на...

Автор: Kanonir   
Дата:   24-03-09 18:57

Скъпа??? Втора ръка в ибей, се намира за около 2500$...

Автор: IDD   
Дата:   24-03-09 18:58

имаше едно време едни теми от КАШАЛОТ.... няма ли някой да пусне линк... [smilie18]

Автор: seith   
Дата:   24-03-09 19:05

тоя никон д90 с 24 кадъра в секунда ............

Дата:   24-03-09 19:07

Автор: ilia_dm   
Дата:   24-03-09 19:12

nehalem - те всички до тук с Leica M8 снимат...

Re:
Автор: dau   
Дата:   24-03-09 19:19

и тоя се е прераждал няколко пъти явно... [smilie8]

Автор: KaISer.Soze   
Дата:   24-03-09 19:20

nehalem, така реагират, защото няма какво да кажат [smile]

Дата:   24-03-09 19:20

Автор: next_time   
Дата:   24-03-09 19:29

Човек държиш се детински а после се цупиш.
М8 е продължение на телеметричната серия на Лайка.Лаика е като рос роис във фототехниката - не е сигурно дали е по-добра от новите стоки но със сигурност е много престижна.Една вехта М6 (снима с филм) е 1000Е и то на 12-15г. М7 ги има и нови (също снимат на филм) и можеш да се ориентираш какви са им цените.

Личният ми досег с М8 ме доведе до мнение че има прекалено много недостатъци за дигитален апарат, но и едно голямо предимство - можеш да ползваш легендарната М-оптика.Пак лично мнение е че в сегашния си вид М8 е по-скоро реверанс на фирмата към верните си фенове набили невероятни пари в М-системата.

Много са нещата които не ми допадат, но основното е че е с кроп матрица - убива се кефа от широката оптика.

Въпроса ти е прекалено неадекватен и е нормално да ти реагират по този начин.Мисля че ако на първо време повечко четеш и пускаш по-малко теми ще се избегне в бъдеще необходимостта да си сменяш ника за да не се смеят хората дори и да попиташ нещо смислено.[beer]

Дата:   24-03-09 19:36

Автор: Пешо   
Дата:   24-03-09 19:43

next_time и да му ги говориш тия неща за лайката няма да те разбере. Трябва да си пипал лайка за разбереш. Аз лично не притежавам такова бижу, но съм живял в Мюнхен 5 години където имах щастието да изснимам няколко филма с Лайка М6. надявам се някой ден да се сдобия със една М7 и 2-3 обектива.

Автор: джъмбо   
Дата:   24-03-09 19:43

за какво да се връщам на 35мм след като има 6х7 [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   24-03-09 19:59

... един въпрос, който има доста отговори [smile]
/ от скромен опит, разбира се / [shtrak]

Автор: next_time   
Дата:   24-03-09 19:59

Джъмбо ако питаме Брума .... ще ти каже "защо да се връщам към 6/7 след като има цаис икон с цаисчета".

Мисля че и двамата имате основание за избора които сте направили.[beer]

А аз моита Лайка я пратих в пенсия покраи Ролеичето 2,8Ф.Както знаеш мислех да взимам мамия на Брума, но .... ролеичето ме отказа - всеки си намира кефа в различни неща.

Автор: IDA   
Дата:   24-03-09 20:03

Този НАХАЛЕН май е решил да счупи всички рекорди по простотия в този форум и дори да сложи и PD в малкото си джобче.

Виж какво приятелче Nehalem,

С тотално неадекватния си начин на забавление в този форум и с простотиите, с които го заливаш от сутрин до вечер, ти недвусмислено показа, че не уважаваш никой тук. Ако обаче поне малко уважаваш себе си, спри се, помисли малко над простия факт, че това е форум за фотография, прочети някоя книжка по фотография (например Голо тяло) или материал от мрежата (например за фотоапаратите Лайка) и ако имаш някакъв СМИСЛЕН въпрос, тогава го задай. В този случай бъди сигурен, че ще получиш и СМИСЛЕН отговор. В противен случай, както вече ти казаха, за нула време ще се превърнеш в посмешище и форумът ще ти стане тесен. Ти не си първият такъв случай. Ако не вярваш, пиши едно лично на един твой съфорумец с ник PD. Той с удоволствие ще те светне по въпроса.

Нищо лично! С написаното по-горе се обръщам към всички като теб, които впрочем не сте никак малко!

Автор: alsash   
Дата:   24-03-09 20:23

което е повод за размисли...

Дата:   24-03-09 21:14

брума не му ареса мамията за мазни портрети
мене не ми аресва лайката за пейзажана (лайка - визирам 35мм не камерата) [smilie24]

всеки истински фен си му трябва един лентов телеметрик... размера си е по негово желание

Дата:   24-03-09 22:20

Дата:   25-03-09 06:13

Джъмбо [smilie18] [smilie18] :

"брума не му ареса мамията за мазни портрети "
а ти къде си ми видял мазен портрет [smilie18] [smilie18] че нещо не мога да се сетя [smilie7]

Дата:   25-03-09 09:15

бруме ти само такива ги правиш.... затова скачаш от система на ситема [smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »