Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Модата на Виетнамките! :)) (Стига с тез Японки!) :))
Автор: sir_sky   
Дата:   23-03-09 18:26

Айде след дългите дискусии за стила на съвременните японки, ето и обещаните виетнамки! Ако някой види криви крака този път да ми се обади! :)))
http://www.tripntale.com/trip/4783

За виетнамките съм чувал различни неща, но едно нещо ми направи впечатление там! Това е, че никак не би ми било трудно да си намеря гадже във Виетнам! Особено ако си чужденец там мисля че е супер лесно! Не зная, ако има някой който е живял повече там, ще се радвам да чуя и по-точно мнение! Аз самия често използвах "европейския си чар" и когато имах насреща си виетнамско момиче в някой магазин, с няколко комплимента лесно си издействах намаление! ;))

Та иначе във Виетнам има доста интересни неща, и да не изпадам в много подробности от сега ето тук съм качил няколко албума от различни места и на разлиани теми във Виетнам, който иска може да разгледа!!! Само ще кажа че Виетнам е едно откачено място без никакви правила! Ако някой друг е ходил, ще се радвам да сподели интересни работи!

http://www.tripntale.com/me/ilko.allexandroff

Поздрави!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Модата на Виетнамките! :)) (Стига с тез Японки!) :))
Автор: Amigo   
Дата:   23-03-09 18:37

абе виетнамките не впечатляват на външен вид, пък друго не знам [smilie8] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Автор: грегари   
Дата:   23-03-09 19:06

[smilie24] ама, май не ми се живее там.[beer]

Автор: dau   
Дата:   23-03-09 19:07

Амиго, много са си добре... стига си гледал руси фолк тупалки със силиконови бомбаляци [ezik]

Дата:   23-03-09 19:55

Абе и на мен не ми се живее за постоянно там, като видях каква е лудница, ама си е готино да си временно там :))

Автор: tesso   
Дата:   23-03-09 21:21

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
и снимките от виетнам ми харесват!

Автор: alsash   
Дата:   23-03-09 22:09

професионалистките си вадели зъбите......за да са на ниво....[smilie8]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   23-03-09 22:27

Тези, които помним виетнамците в БГ не сме с добри чувства, но тогава виетнамките бяха малко. [smilie5]
Простотията и непонятните реакции бяха отблъскващи.

Не съм бил в Япония, но мисля, че там всичко е много по-различно от Виетнам, където 60 години ги друса комунизъм.

Автор: dkunev   
Дата:   23-03-09 22:40

Еми не ми харесват, какво да направя.... [beer]

Автор: rustygun   
Дата:   23-03-09 22:46

Виетнамки!? Обичам да си пише МАДЕ ИН ЙАПАН! [smilie18]

Автор: tnt   
Дата:   24-03-09 08:09

[smilie24]

Дата:   24-03-09 08:39

GOSPODIN > ммда, вярно е, там простотия колкото искаш!

Ето един малък пример, бях просто изумен като видях в магазин за камери където си продаваха сериозни апарати наистина, и фотографска техника, та вътре в магазина се разхождаха 2 кученца (да не кажа мастии, че е лоша дума) и по едно време едното се качи на касата дето се плаща, легна си там и почна да си ближе топките! Ето и снимчица:

http://www.tripntale.com/pic/4781/255806

Иди си купи нещо от там! Аз си търсех филтър за Д50-то, защото ми се разби филтъра на обектива и стана на сол (ама това е друга история) , та викам да си взема нов, и питам там дали са нови и кристално чисти, и пича ми го извади от опаковката утърка си го у теениската 2-3 пъти, после у задника и ми го показва "Ето, бе! Виж, чист е!!!"
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ УЖАС!!! Аз се чудя как не го наплюнчи да го изчисти..... Та взех си от един друг магазин един филтър, дето поне не видях да му правят такива маипулации :)

Та толкова се компетентни някои хора там... ;)))

Автор: ogorogo   
Дата:   24-03-09 09:24

sir_sky, готини снимчици, браво [smilie24]
Завиждам ти за азиатските мацки. Трябва и аз да видя какви екскурзийки се организират до Тайланд. Ще трябва да споделиш повечко опит като наближи [smilie25]

Дата:   24-03-09 09:54

Нямаш грижи ogorogo нищо чудно и аз дда реша да скокна до Тайланд когато имам повечко време и пари! :))

Автор: d_vader   
Дата:   24-03-09 10:25

абе и виетнамките са си сгодни женици... ;)) [smile] [beer] [smilie24]

Автор: skydragon   
Дата:   24-03-09 10:42

sir_sky следях ти темата за Япония и сега за Виетнам с интерес, и докато за Япония нямам мнение, не съм ходил там засега, то за Виетнам мога да дам такова,базиращо се на по-продължителния ми престой там.Първо обаче да спомена, че си в голяма заблуда за Виетнам, виетнамците и виетнамките. Би трябвало да знаеш, че в оня край на света мисленето и ценностите са коренно различни от нашите. От утъпканите и атрактивни туристически дестинации не може да си изградиш мнение за тях, това е сигурно. В сравнение и с Китай са много различни, както и с останалите азиатци. Няма да се задълбочавам, искам да спомена, че оставих много приятели там.Това са едни много дружелюбни, спокойни хора, които също така имат огромен респект към семейството. Това, че са ти се усмихвали продавачките е от уважение, не от чара ти. Нормално момиче трудно ще свалиш в нашия смисъл на думата. Има и "работещи" , особенно край чуждите туристи. В магазините всичко е на пазарлък, особенно с чужденците. Там за нас те водят един "луд" живот, а какво ли мислят те за нашия? Ако имаш конкретни въпроси с удоволствие ще отговоря, може и на лични. Поздрави!

Автор: dephil   
Дата:   24-03-09 10:43

Щом ви палят либидото - действайте! [smilie24]

Автор: da.fo   
Дата:   24-03-09 10:56

аз пък си мислех , че ще видя едни камиони на които им викаха **ВИЕТНАМКИ**(газки) , заради това , че бяха на въоръжение в армията им [smilie18]

Дата:   24-03-09 11:00

da.fo Колкото и странно да е, най разпространените камиони от средния размер са IFA , голямо разнообразие от модели, явно там ги правят, щото Германия отдавна се обедини :)

Автор: d_vader   
Дата:   24-03-09 11:20

[smile]

Публикацията е редактирана (24-03-09 11:21)

Дата:   24-03-09 11:22

Благодаря за навременната намеса skydragon! Напълно вярно е че там ценностната система на хората е коренно различна, начина им за разбиране на доста неща напълно се различава. Най добрата ми приятелка е виетнамка, и тя е може би най чистия и честен човек който някога съм виждал през живота си! Тя е и главната причина да отида там на екскурзия!

Аз в началото казах че там няма никакви правила, сега искам да се поправя, правила има, но това са техните правила, които за нас изглеждат малко различни и неразбираеми може би!

Аз в самото начало когато пристигнах в Ханой късно през нощта, ми се искаше да изляза да понаправя малко нощни снимки наоколо. Обаче като видях какво става навън, хора навсякъде доста от тях ми изглеждаха доста съмнителни, и може би опасни много от тях крещяха по улиците колите с техните клаксони непрекъснато... и си помислих, че по добре сам чужденец със скъпа голяма камера е по-добре да не се мотае сам в такива квартали на Ханой през нощта... Това ми напомни малко на някои места в БГ!

Обаче, след няколко дена когато имах възможност да общувам с много хора, да се разходя малко разбрах че нещата изобщо не стоят така, хората са изключително дружелюбни, и е малко вероятно някой да ти направи нещо. Аз следващите дни си излизах навън през нощта да снимам, и не е имало никакви проблеми, дори доста хора приказваха с мен (доколкото се разбирахме с тяхния английски де) Но наистина разбрах че са доста спокойни хора!

Направи ми впечатление и това че доста хора дори живеят на работните си места просто защото не могат да си позволят да наемат място! А в един от хотелите в който бях отседнал дори 3-те момчета които рааботеха там всяка вечер опъваха едно одяло пред рецепцията и спяха там. Те също бяха изключително добри и помагаха за всичко за което ги питам!

Дата:   24-03-09 11:30

ами наистина имаше и много IFA-и там! :))

Дата:   24-03-09 11:31

sir_sky абе единственото лошо нещо е, че Япония, Виетнам, Китай и останалите са мнооооооооого далече [smilie5] , от мене [beer] и много [shtrak]

Дата:   24-03-09 11:34

аа, верно, skydragon! аз не вярвам да се хвана от БГ да ходя до Виетнам или Китай, сега обикалям щото са ми близо тука до Япония :))

Автор: rori007   
Дата:   24-03-09 12:02

ами интересни работи се научават тука! :))[smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »