Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Избор на LCD телевизор.
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   18-03-09 10:03

Пускам тук питането на един приятел, за да не прави празна регистрация:

Моля, препоръчайте ми добър телевизор 37" - 42" FULL HD, с HDMI интерфейс.

Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на LCD телевизор.
Автор: Eol   
Дата:   18-03-09 10:08

Що не питаш в хардуербг? Нали и там посещаваш..

Автор: modus   
Дата:   18-03-09 10:19

http://www.hdtvtest.co.uk/

Автор: bauer   
Дата:   18-03-09 10:23

Самсунг 6та или 7ма серия, аз го ползвам за втори монитор и за дигитална фоторамка [smile] . Цветовете му са супер и ако го изкараш сигнала от компютър ще имаш информация в shadow и highligh. Ако го ползваш за дигитална фоторамка от USB флашката на монитора, картината ще е доста шарпната и highlight-a ще е прегорял. 6-та серия play-ва и MP3-ки :-), а 7ма казват, че и филми, но това е докато не излезне нов codec [smile] .
Аз си взех 40'', там формата е 16х10 и прави хората маааалко, по-малко дебели [smile]

Full HD-то абсолютно не ти трябва, защото това е разделителна 1920х1080 и на тази разделителна трябва да гледаш телевизора от 1 метър и ако отвориш някоя web страница ще забележиш, че тя не е предвидена за такъв формат и може да ти е позиционира или в ляво или в центъра и другото да е излишно :-). Но пък мисля, че с Full HD телевизорите идва и по-хубавата матрица която изкарва повече тонове, a това е повече от важно [smile]

Автор: seal   
Дата:   18-03-09 10:41

Full HD бих ти препоръчал поне 46 инча. За 37-42 по-добре малкото HD според мен. После си взима твоя приятел една пуканка от щатите и е номер 1 [smilie5]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   18-03-09 10:41

modus, bauer, благодаря!

Full HD е задължително условие.

Автор: bard   
Дата:   18-03-09 10:50

Ето >> тук << една хубава темичка по въпросът[smile]

Автор: nehalem   
Дата:   18-03-09 11:02

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: mike74   
Дата:   18-03-09 11:08

Аз съм с Бравия 32" и съм много доволен [smilie24] [smilie24] Сестра ми има Самсунг пак 32" но нещо не вади картинка като Сонито. Та и аз препоръчвам Бравия [smilie24] [smilie24]
Филипс също имат много добри [smilie24] [smilie24]

Автор: seal   
Дата:   18-03-09 11:11

За Samsung не ми говорете изобщо - нито телефони, нито фотоапарати , нито телевизори ги бива да правят. SHARP, SONY и PHILLIPS - това са фирмите

И един мармот завива шоколада в станиол

п.п. Ти дори Филипс не знаеш как се пише [smilie8]

Дата:   18-03-09 11:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: sauron69   
Дата:   18-03-09 11:27

А що LCD, а те плазма? [smilie10]

Дата:   18-03-09 11:32

Автор: asahi   
Дата:   18-03-09 11:37

Вкарай някакъв фотографски елемент, че темата ще хвръкне.

Автор: jivkojj   
Дата:   18-03-09 11:56

За да вкараме фотографски елемент - гледай телевизора да има USB порт и поддръжка на снимки, mp3-ки и т.н и/или четец на карти. Много е удобно - като се върнеш, закачаш директно фотоапарата и гледаш какво си снимал на голям екран с удбна навигация от дистанционното [smilie24]

Автор: proudmerry   
Дата:   18-03-09 17:56

Решил ли си колко пари да отделиш?
По-добро от KDL40X3500 респ. KDL40X4500, вероятно е възможно да намериш, но много трудно.
Цък
Напазарувай си го директно от Sony Center, хората са внимателни и ще ти сторят добра отстъпка.

Публикацията е редактирана (18-03-09 18:04)

Автор: Iliansky   
Дата:   18-03-09 18:24

В момента в Техномаркета като занесеш на баба си старата опера ,правят 15% отстъпка на всички ЛСД-та и плазми на Самсунг.А тоя и тоя в момента са най-доброто съотношение цена-качество[smilie24].
Вкъщи съм със Филипс от високия клас,но имах възможност да ги сравня Самсуняците с него при еднакви условия и резултата хич не беше в полза на Филипса ми[smilie2]

Re:
Автор: Synthy   
Дата:   18-03-09 18:27

гледай да е ПЛАЗМЕН, за да се наслаждаваш на прилично черно. иначе с ЛЦД-тата... черно на кукуво лято.

Автор: asahi   
Дата:   18-03-09 18:40

2 бона за телевизор, дето ще ме лъже с новини и реклами на всяко пускане, не давам.

Автор: rlk   
Дата:   18-03-09 20:01

Да ме извиняват някои, но за едни и същи пари Самсунга издухва Сонито. Както ти казаха по-горе Самсунг от 6-та серия нагоре.

Автор: Tonidi   
Дата:   18-03-09 20:10

ако тези твърдения за самсунг са верни, то аз казвам че те важат с пълна сила и за фотокамерите[smilie5] ....що ли всички си купуват никони и канони [smilie5]

Автор: stoyan_5   
Дата:   18-03-09 20:49

За един дом размера е от 32 до 40 инча.
За да бъде фул /поне от марката, която ще препоръчам/ ще е от 37 до 40 инча.
Матрицата SPVA - просто задължително.
Тези там 100 херца и др са рекламни тригове и не са задължителни ... още повече, че почти всички смъкват честотата до 24 херца в режим трусинема.
Хубаво е п риемника за цифровата телевизия да бъде HD, но в Европа скоро няма да пуснат такава телевизия, а в България никога.
Ще се излъчва преобладаващо цифрова телевизия д стандартен формат по ред технически и фонансови причини ...
Както и да е - живота на един такъв телревизор е около 10 години, а след това най-вероятно ще сме с блулед телевизори и съвсем нови характеристики ...

Отчитайки всичко това аз си взех преди 2 месеца Sony KDL-40V4000 за около 2000 лв.

А сега малко лични впечантления:
- филми от компютъра през HDMI ... свалените във формат 1080р и 720р ... невероятно качество;
- DVD с ъпскейлинг през HDMI ... повечето изгглеждат добре, но не са като тези от компютъра]
- цифрова кабелна телевизия с техен сет топ бокс /не мисля да инвестирам в конакс модул - скоро ще има бол цифрова ефирна/ ... приемливо качество ... някои телевизии са доста добре ... зависи какво е качеството на излъчваното предаване или филм.

Имам приятел с Филипс 42 инча, HD-ready, без цифров приемник, съвсем базов ... на почти същата цена ... ама като качество направо боде очите ... чак дразни.
lG ... когато купувах, ги загледах ... мръднеш малко и става страшно ... нисък ъгъл на гледане .... иначе доста качествени и с много екстри ...
За Самсунга само ще ти кажа - въобще да не ти минава през ъкъла.

Автор: tvk75   
Дата:   18-03-09 22:47

Dani_Koev_BG
Philips е марката
всичко поставено до Филипс просто бледнее
това лесно може да се провери [smilie21]

Автор: emiltasti   
Дата:   18-03-09 22:49

BRAVIA [beer] [smilie24]

Автор: tvk75   
Дата:   18-03-09 22:55

тц,няма бравии и виери :)
Филипс [beer]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: