Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблемче,помогнете
Автор: goldens   
Дата:   15-03-09 20:52

Когато включа кабела към апрата,вместо на компютъра да се чуе един звук и да ми излезне папката със снимките,на самия апрат само ми пише connecting to pc и нищо повече.Какво да направя,апарата е Panasonic Lumix fz28 [smilie11] [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Проблемче,помогнете
Автор: borizlat   
Дата:   15-03-09 21:15

натисни ОК на апарата или сет,меню-не знам точно кое копче беше.Той все едно те пита"да се свържа ли с компа" и ти трябва да потвърдиш

Автор: GenaDP   
Дата:   15-03-09 21:22

RTFM

Дата:   15-03-09 21:23

Нямам такава възможност приди това само ме пита дали да се свържа с компютъра или принтер и аз след като го избера ми изписва кънектинг ту писи и след това нищо да чакам ама не се зарежда :С

Автор: borizlat   
Дата:   15-03-09 21:27

а драйвъри инсталира ли (от диска)то би трябвало уиндоуса да го познае ама не знам,ако и това не е, смени USBто

Дата:   15-03-09 21:30

Ами това се случва за пръв път винаги си е тръгвало,смених ги,ресвах компа,преинсталирах драйвърите,не знам какво да правя вече,затова реших да пиша тук :С

Автор: asahi   
Дата:   15-03-09 21:56

RTFM, man[smilie7]

Автор: leo34   
Дата:   15-03-09 22:49

Аз го имам същия апарат, никакви драйвери не съм слагал. Като го свържеш те пита към какво да се свърже (компютър или принтер) и ти трябва да избереш съответното устройство, даже в настройките на апарата има възможност директно да се включва към компютъра като свържеш кабела без да те пита.

Автор: _stefanoff_   
Дата:   15-03-09 23:56

Смени кабела

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »