Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 I-pen digital
Автор: batgani   
Дата:   09-03-09 19:06

Става ли това "уредче" за работа с фотощоп,защото го дават че замества мишката.
Благодаря!!!
http://the-gadgeteer.com/2003/07/08/i_pen_electronic_pen_and_pen_internet_s_complete_note_taking_sol...

Отговори на това съобщение
 Re: I-pen digital
Автор: GenaDP   
Дата:   09-03-09 19:12

Ако ще пишеш текст - става. За друго - не.

Дата:   09-03-09 19:28

значи не може да го ползващ с инструментите от програмата,жалко....А има ли въобще такъв електронен инструмент,защото гледайки фотошоп уроци ми се струва че работят с подобни джаджи.

Автор: exile   
Дата:   09-03-09 19:36

има, казва се таблет.

wacom е производителя, на практика монополист и като цяло няма смисъл да си купуваш нещо от друга марка. гениусите и тръстовете и прочее за 40 кинта ги забравяш.

почват от стотина кинта за wacom volito 2, респективно наследникът му bamboo one и стигат до няколко хилки за cintiq.

огледай се за wacom graphire втора ръка.

работя с имал съм първата серия волито, което горе-долу става за нещо, имам втората серия, което е по-добре, но отново най-доброто нещо, което може да се каже за нея е че става за нещо, но истината се нарича wacom intuos a4 oversize, на който имам щастието да работа всеки ден и това е абсолютно безценен инструмент, без който вече не си представям да тръгна да правя някои неща.

дали за теб има смисъл е друг въпрос... ако не се хвърляш в много сериозни ретуши, а само цъкаш разните опции за цветове на фотошопа и лайтрума - няма сми да инвестираш в нещо повече от волито.

тва бяха моите пет стотинки [smile]

а, понеже все се намира някой, който си е купил гениус, тръст или подобна машинка и просто не може да приеме, че се е минал и започва да обяснява как хората по света са прости да си купуват само уаком и как тва е за тъпи гъзари - не ги слушай. обикновено тези хора не са виждали уаком наживо, или и да са виждали не са работили на такъв. сблъсака ми с уж конкурентните модели на тръст и гениус е просто... нямам думи.
въпреки, че има някакви аиптек, за които съм чувал общо взето читави неща, но не ми е попадал такъв. уаком е марката. дори да е някое тъпо волито.

Дата:   09-03-09 19:37

и да не забравя - вносител на wacom за България са Адком.
намери им сайта в гугъл, има ценова листа (от която да ти побелеят косите, но това е друг въпрос).

Дата:   09-03-09 19:57

exile,thanks a lot!!!

Дата:   09-03-09 20:02

моля, а аз обявявам горния ми пост за най-неграмотното нещо, което съм сътворявал с бесери от сорта на "сблъсака"[smilie5]

Автор: e-mil   
Дата:   09-03-09 20:10

Цените на Адком не са чак за побеляване на косите - ползвам Intuos A5 за 600 лв. Ако не си художник по-голям не ти трябва.

Преглеждай обявите в Графила. От време на време излизат изгодни предложения втора ръка.

Дата:   09-03-09 20:16

бе скоро не съм бил в сайта на адком, но преди 3-4 месеца още гледах някакви недоразумения, които се движеха с половин-една година зад реалното положение на нещата като предлагани навън модели, цени на предлагани модели, наличности.

Автор: e-mil   
Дата:   09-03-09 20:21

Да, имаше такъв много дълъг период. Даже по едно време нямаха и ценова листа за всички модели.

Автор: dtl   
Дата:   09-03-09 22:51

Аз бях поръчал(Intuos3 A4) от сайта на WACOM с доставка до Гърция(до БГ май неможеше), излезе ми 250 евро(там някъде).Наполовина цената в адком :)

Публикацията е редактирана (09-03-09 23:00)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »