Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 National Geographic-онлайн книга
Автор: Mogila   
Дата:   09-03-09 09:52

За начинаещи като мен, които имат нужда от четиво:)
http://www.booksbg.org/component/option,com_remository/Itemid,0/func,fileinfo/id,627/

Отговори на това съобщение
 Re: National Geographic-онлайн книга
Автор: didesignbg   
Дата:   09-03-09 10:52

Много кофти сайт, виждам и една статия на господин Бишков, надявам се че я публикуват с негово съгласие.[smilie8]

Автор: jokevcv   
Дата:   09-03-09 15:28

didesignbg щом са публикували NG според теб дали имат съгласие? Надали някой от NG e дал съгласието си тази книга да се тегли свободно.

Re:
Автор: Andon   
Дата:   09-03-09 16:36

И аз смятам, че едва ли са си направили дори труда да попитат дали могат да публикуват тази информация, но не отричам, че си изтеглих четивото и наистина доколкото прочетох е доста полезно за такива любители фотографи като мен :) Мисля дори да си я закупя, понеже ми е по удобно да го имам като книга отколкото да го чета от пдф файла... но май трудно се намирало това издание :(

Автор: tanasis   
Дата:   09-03-09 21:03

никак трудно не се намира,има я във всички по-големи книжарници в страната,ако не ,може да се поръча от нета,мисля че около 25лв беше

Автор: Andon   
Дата:   09-03-09 21:11

Е вероятно, но аз още като си купих фотоапарата и бях се заинтригувал да си я закупя, но не успях да я намеря дори в онлайн магазините. Или не я имаше в каталога или количествата бяха изчерпани. С днешна дата се поразтършувах и видях, че я има в наличност тук там, дори имаше и още някаква подобна от тази поредиза на нешинъл гжеографик ;)

Автор: lifelover   
Дата:   09-03-09 23:07

колеги, ако е възможно след като някой я е свалил тази книжка да я качи някъде ( www.tranz.it например), че с този сайт само проблемации, и колкото и да се боря с ИЕ не става и не става. Мерси предварително!

Автор: algaivel   
Дата:   09-03-09 23:41

lifelover, дай скайп на лични, ще ти я пратя[smile]
Като сваляш дай да отвори не да запомни[smilie3]

Автор: sen_shui   
Дата:   10-03-09 00:35

Аз имам книгата, и никога не съм я чел на ПДФ, и честно казано предпочитам си книжата [cool]

Автор: lifelover   
Дата:   10-03-09 03:27

Съредчно благодаря на algaivel за отделенето време и въпреки, че не стана от първия път си направи труда да получа файла! Напоследък добрите жестове от колеги в този форум стават все повече, а кавгите и личностните нападки налаяха, което ме навежда на мисълта, че и нашия любим фото-форум започва да достига европейските стандарти. Благодарение на помоща на всеки и тонът на обшуване в разискваните теми форумът се превръща наистина в едно помагало, такова каквото би трябвало да е това място за всеки фотограф. Благодаря! [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: