Автор: bonecollector
Дата: 06-03-09 10:50
jokevcv - от доста време не е преинсталиран, така че му предстои много скоро, но както вече казах - на големия хард, а малкия временно (поне) го изключвам от системата след форматиране на дяловете му.
d256h - не съм Едко, не само той има привилегията да кара лилава Хонда За външен хард може да помисля, но ще е по-нататък. Не знам дали техниката е започнала да се скапва хардуерно или е само софтуерно.
PhrozenCrew - ще видя кои от описаните от теб неща са по силите ми, въпроса е само в това, че скоро няма да имам възможността да се занимая с този компютър.
nechovek- не знам дали този 20гб е от най-скапаните, но го ползвам от 7-8 години и горница, а проблема почна да се появява миналото лято. Съвсем нормално ще е да се е скапал хардуерно, но до сега други проблеми с него не съм имал. А и не съм забелязвал да ми се прецакват други файлове освен jpg. Добре, че по-ценните кадри вече са ми в RAW или поне psd, но все пак.
nacho1 - Преди доста време бях записал един диск със снимки. Като го отворих веднага след записа - половината бяха прецакани по този начин. Гледам ги на харда - ок. Записах ги наново и прехвърлих вината на компакт диска или процеса на записване.
leo34 -
А възможно ли е поради хардуерен проблем с малкия хард, файлове, прехвърлени директно на големия също да се омазват ? Трансфера на информация от апарата (кард рийдъра) от RAM-а директно на дадения партишън ли се прехвърля или ?
|
|