Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Някой ходил ли е до Припят?
Автор: archangel33   
Дата:   04-03-09 09:26

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Някой ходил ли е до Припят?
Автор: cicomanco   
Дата:   04-03-09 09:33

[smilie11] Това пък защо!!!???

Автор: Eol   
Дата:   04-03-09 09:36

Taм не е туристическа дестинация. Нито е място за всякаква сеитджийска паплач.

Дата:   04-03-09 09:41

...все едно да снимаш в гробище....радиоактивно!Да не забравиш да си вземеш сувенирче!

Дата:   04-03-09 09:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: stirka   
Дата:   04-03-09 09:50

Снимките ще станат много зърнести [smile] Гледах филмче за градчето.Забранена зона е и допуснаха някакви журналисти но по принцип май не може да се ходи там.

Дата:   04-03-09 09:56

Дата:   04-03-09 09:58

Може , но на собствена отговорност!Ако се върнеш светещ какво става после?Има табели с указано ниво на радиация на които пише , че докато ги четеш вече няма смисъл да се връщаш!

Дата:   04-03-09 10:00

Ходи се късна есен , зима и пролетта предии да се разлистят дърветата , да изсъхне земята и да започне вътър да духа прахоляка.Ходи се , но замалко и няма досега върнал с с добри спомени оттам!

Дата:   04-03-09 10:09

Дата:   04-03-09 10:11

Дано тук да нямаме подобна "атракция"....[smilie8]

Автор: jivkojj   
Дата:   04-03-09 10:17

За подобни емоции има и други места. Например след посещението на някой конц. лагер - монумент спомените също не са добри.
Последното ми такова посещение в Бухенвалд - -6°C и вятър в допълнение. Ето на това казвам да се потопиш в обстановката. Бях много щастлив като тръгвах [smilie5]

Автор: snooper   
Дата:   04-03-09 10:25

Една девойка, която се мотае с мотор по тия места http://irc.techno-link.com/news.php?extend.23.3

Автор: nastradin2   
Дата:   04-03-09 10:27

archangel33, Бил съм там. Професионално... Няма да останеш очарован!!! Ако въпреки всичко решите да отидете - следвайте точно указанията!!! Никакви експерименти!!! Нивото на фона е доста спаднало, но въпреки това не ви го препоръчвам, като дестинация. Още повече, че украинците не обичат да се хвалят с Чернобилския си подвиг и са особено чувствителни на тази тема. Движите се по строго определен маршрут - там, където е извършена неколкократна дезактивация. Строго е забранено свободното движение из зоната. Глобите са солени, но те са най-малкият ти проблем, ако решат, че си извършил някакво нарушение. Въпреки, че съм завършил в Украйна и там съм, като у дома си - имай предвид, че все още са милиционерска държава...Нищо не е забравено, нито пък променено. По-добре елате на скалите на Камен бряг, Тузлата и Тюленово:)

Автор: graphix   
Дата:   04-03-09 10:44

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]
snooper [smilie24]

Дата:   04-03-09 10:44

Автор: nastradin2   
Дата:   04-03-09 10:55

archangel33, Всяка година съм на регулярни мед. прегледи. За девет години диоптрите ми скочиха от нула на четири...Не случайно като си избирам апарат не мога да си намеря подходяща корекция на визьора...А щитовидната жлеза и изобщо жлезите с вътрешна секреция са първите органи, които търпят атаката на йонизиращото лъчение.
Не ви препоръчвам да ходите там. Съвсем човешки ти го казвам. Излишно ще се натоварите дозово. Години са нужни за разграждането на погълнатата енергия...Ние сме се прежалили, защото това ние работата и се пазим общо взето. Но радиационният туризъм не го препоръчвам на никого... А и спомените, които ще ти останат ще бъдат много тягостни и ако си по емоционален човек ще те измъчват. Там се разигра една жестока човешка трагедия и гледката е разтърсваща...

Автор: bordon   
Дата:   04-03-09 13:02

Преди време си бях намерил и свалил снимков материал /около 50 МВ - "Чернобил - преди и след..."/ освен филмите за Припят и още ми прави много тежко и тягостно чувство и настроение само като се сетя за тях ! [smilie2]
Това е невероятна трагедия !!!

"А и спомените, които ще ти останат ще бъдат много тягостни и ако си по емоционален човек ще те измъчват. Там се разигра една жестока човешка трагедия и гледката е разтърсваща..."

Напълно подкрепям...[smilie2]

Автор: lizZz   
Дата:   04-03-09 14:52

И аз съм си наумил да ходя там...
Малко радиацията ме притеснява, но ще ходя!
Искам да видя как всичко се е консервирало във времето.. Тишината не мисля, че ще ми е проблем...

Това е невероятно, хората живеят, имат домове, вили, гаражи, мотоциклети, коли, пари, приятели и роднини, живели са собствения си живот, всеки в своята ниша и тогава, за няколко часа този свят се разпада на парчета и всичко отива на вятъра. след няколко часа път с военен камион, едно минаване под душа измиващ радиацията и встъпват в новият си живот, голи, без дом, без приятели, без пари, без минало и с много съмнително бъдеще.
Е това е много силно...

Автор: mrge.org   
Дата:   04-03-09 15:02

Все пак, който не си е направил децата да си помисли, има ли право да решава и от тяхно име за тази излишна доза радиация.

Автор: navy   
Дата:   04-03-09 15:12

Като искаш тишина що не отидеш в Оймаком бе!

Автор: TsvetanVR   
Дата:   04-03-09 15:20

После аз съм бил луд.... [smilie10]

Дата:   04-03-09 17:02

Автор: navy   
Дата:   04-03-09 17:06

Кол оф дюти... велика игра [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   04-03-09 17:18

Бе това е едно тъпо соц място, засрано форевър от тъпи соц специалисти. Апотеоз на глупостта. Монументален паметник на човешкото безумие.

Ако ви кефят порутини - и в България си имаме. Почти безвредни, наблизо и непоказвани.

Изберете българското!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »