Автор: batzeto
Дата: 27-02-09 04:53
Благодаря на всички, които дадоха мнение по темата на lifelover, помогнахте и на мен да направя своя избор. Получих малко по-рано обектива, от колкото трябшаше, но нямах много време да го тествам. Направих 10-тина шота от ръка на тъмно и лампа в нас да се уверя, че работи. Направи ми впечатление, че при включено ВР е доста шумен, чак пука някак си от вътре, при другия ми обектив 16-85 ВР такова нещо няма. Картинката ме радва, макар и в лошите светлинни условия в които опитах, даже съм с 24 каратова усмивка, не очаквах, май го подцених този обектив. Определено съм благодарен на всички, изказали мнение и не съжалявам. Определено най-много ми хареса бокето, при 16-85 такова нещо няма как да постигна,а това лилавкото не го коментираме - очакваше се

http://www.tripntale.com/img.tnt/66PFcDBDwkiwIABSH4712Qss/bTOkr1Qep0q7LTe9RzjkNQss.jpg
Много ще ми е трудно обаче да снимам с ауто-фокуса, докато се разходи и се върне ми омаляват ръцете, май ще си праскам на мануал. Кажете само за тоя шум нормален ли е при ВР? Ще го запиша на видео ако искате, да покажа,за какво иде реч. За разлика от 16-85, който е мейд ин Чайна, този е Джапански, ако има значка това де...
ПС: днес ми дойдоха по погрешка две Nokiа-и N96, чистак-бърсак + 16GB microSD (некодирани), поръчак си само една от DELL, но са ми пратили две, като естествено са ме чарджили двойно. Не ми се разправя да ги връщам и реших да ги задържа. Имам фактури, всичко, а единия тел не съм го и пускал. Ако някой се интересува от този модел, ще съм след 20дни в БГ и може да го вземе (разбира се с отстъпка от пазарната цена, -100лв), ще пусна обява и в базара по-натам, сори за офф-а! Кажете сега за шума какво правим?
|
|