Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как се отпечатва картичка
Автор: kovachev   
Дата:   26-02-09 21:48

Всеки от нас вероятно има любими кадри. Собствени. И аз, обаче искам не само снимки. Искам картичка . Интересува ме как се отпечатва такава картичка, която си купувами от книжарниците и будките ? Предполагам може да стане по някакъв начин и на домашен принтер или по някакъв друг начин без да се ангажират издателства и т.н. Ако някой знае и иска да сподели - моля

Отговори на това съобщение
 Re: Как се отпечатва картичка
Автор: GenaDP   
Дата:   26-02-09 22:03

На принтер се отпечатва...

Автор: ilcoin   
Дата:   26-02-09 22:12

Каква картичка искаш? Ако ти трябва просто отпечатка на дебел картон, с принтер става (в общия случай). Ама ако искаш да има лъскаво и релеф отгоре, няма как да стане в домашни условия [beer]

Автор: Любител2   
Дата:   26-02-09 22:29

В печатница за по голям тираж.или дигитален печат за по малки тиржи.Ако те интересува нещо по вече остави ми ЛС.

Автор: bozo   
Дата:   26-02-09 23:07

Ако е за единични бройки става и на домашния принтер - разполагаш проекта на А4 фото гланц - лицето на картичката откъм гланца, надписа от другата страна - ctrl+P и два пъти enter...

Автор: marchello   
Дата:   26-02-09 23:18

направи си хубав дизайн преди това [smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »