Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За мастилата на InkTec ...... и на ОСР също към питането ми.
Автор: rlk   
Дата:   26-02-09 00:53

Някой дали ги е ползвал и дали е доволен естествено се пита в "задачата"? Конкретно ме интересуват пигментните за Епсън R1800 за СНПМ и качеството на гланц и лустер. Питам тук, защото се оказа в крайна сметка, че най-евтино мога да си ги намеря в България (говоря за 250, 500 и 1000мл разфасовки ... по-големи ми идват множко) и дори с доставката до САЩ ми е по-евтино. Получава се нещо невероятно или просто аз не успявам да намеря където и каквото ми трябва. Ако може да споделите какво ползвате и от къде се снабдявате, има ли редовно количества, варира ли качеството и т.п.

Отговори на това съобщение
 Re: За мастилата на InkTec ......
Автор: to6e   
Дата:   26-02-09 08:57

Използвам ги за канон. Изключително съм доволен. Основно копирам на HR хартия Canon и нямам забележки.
Дори и 2-3 седмици да не печатам няма запушени дюзи, докато с други марки мастила само след 3-4 дни е имало проблеми.
Купувам ги от ВАЛИ литрови разфасовки.

Дата:   27-02-09 00:09

Брей.....май всички все с оригинални касетки печатат!?

Автор: GenaDP   
Дата:   27-02-09 00:31

Ха-ха... С пигмент не печаташ 3 седмици и нема проблеми? Айде бе...

Автор: seal   
Дата:   27-02-09 00:35

Мислил ли си за нещо такова:

http://vali.bg/?manufacturer=&group=327&content=/group_content.php&orderby=name_up¤t_page=2

Имам такова за канон, много евтино и много добро.

Re: За мастилата на InkTec ...... и на ОСР също към питането ми.
Дата:   27-02-09 03:31

Малко промяна в питането. Тъй като погледнах и по-стари теми и видях, че като болшинство хората са доволни от мастилата при Прокарт, а те продават на ОСР (дали наистина са немски ... кой го знай). InkTec могат да се намерят при мен само на касетки, а това не ме устройва и затова питах за наливни по 1 л., които в България са евтини наистина в сравнение с други места където съм намерил. Обаче, .... цената, която ще платя заедно с доставката до мен е същата както ако си поръчам ОСР в Щатите. В крайна сметка се оформя въпроса кои мастила са по-добри InkTek или ОСР при положение, че ми излизат на една съща цена. Аз и в момента ползвам някакви китайски, които си вземам все още от където си поръчах СНПМ (но ми излизат по-скъпо и което е още по-лошо, немога да си поръчвам отделни цветове, а само комплекти). Между другото от ровене в нета разбрах, че пигментните запушвали по-лесно при продължителен престой и защото имат и свойството да се утаяват. Като работи принтера той разбърква мастилото в касетките, но не и в резервоарите на СНПМ и тоза значи ли, че трябва от време на време да ги .... поразклашам, че да се разбърка добре мастилото в тях?

В крайна сметка... кои са по-добри (InkTec или ОСР) и как се с правяте с някой досадни физически недостатъци на пегментните мастила?

Автор: KiIIeR   
Дата:   27-02-09 10:00

Аз печатам с Инктек и имам 6 бутилки по 1 литър от купувани от Вали.. и са без пари почти. Доволен съм. Печатам с Епсън + рефил система.

Автор: da.fo   
Дата:   27-02-09 10:02

Аз ползвам от Vali - ИnkTec може би вече повече от 4 години. Купувал съм си и на патрончета ( с изтекъл срок на годност) и литровки (които при мен им е изтекъл срока на годност). Единия ми принтер Canon8500 е изкопирал над 20 000 копия - без никакъв проблем а другия Canon 9950 PRO на 5000 копия и запуши глава (300 лв.) но като сметна , че едно патронче напълнено (InkTec) ми излиза оклоло 0,80 лв. а едно оригинално на Canon е 19,60 лв. излиза , че само след 16 патрончета(2 комплекта) съм избил парите за нова глава. Средно на 30-35 снимки (9/13) сменям 1 патрон. Опитаваха се във Прокарт да ми инсталират СНПМ но не тръгна ( на 8500 ). Сега вече рядко използвам принтерите но нямям проблем. Преди всяко по голямо копие(А4,А3) пускам тест и ако има запушване от - менюто влизам в самопочистване и всичко си е ОК. За другите мастила нищо не мога да кажа.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »