Автор: sonyer69
Дата: 23-02-09 13:09
Някой може ли да ми каже, ако си поръчам един FZ50-Silver/примерно на 25.02.2009г./, горе долу след колко време ще е наличен в даден магазин/за да го закупя лично/, и колко би ми струвало? Какво включва комплекта? /апарат, батерия, зарядно, и т.н./
Превя това запитване, защото на 20.02.2009г си поръчах да ми доставят FZ50 от техномаркета/Сити Център София/. ОК. Доставиха ми го на 21.02.2009г, платих 675лв и т.н., но не го разопаковах при самата доставка/пред куриера/, защото им вярвах понеже им "БЯХ" клиент може би откакто съществува веригата. В последствие, разопаковам го аз и както да видя >> Първо апарата е ударен - на обектива/корпус/ има драскотина. Второ липсваше зарядно/в последствие ми дадоха такова/. Няма и диск, и сега имам 7 дни за да реша дали да го върна или не. На 25.02 ще ходя и ако не ми направят проблем връщам.
Също..., в бъдеще този белег на обектива може да попречи, ако се стигне до сервизно обслужване/ако кажат, че възникналата повреда може да е в резултат от удар по обектива/, а това гаранцията май не го покрива.
И така...
Благодаря ви, за отделеното време.
P.S.: Моля, за извинение, за направените грешки, ако има такива/в момента не мога да мисля за тях/.
Поздрави и успешен ден!
|
|