Автор: domosed
Дата: 20-02-09 15:42
Благодаря на всички
На въпроса дали ми се налага служебно да снимам слонове или севернокорейски паради, отговорът е твърдо не. Служебните ми задължения за съжаление предполагат единствено седене пред компютър в кюбикъл. Където днес, макар и петък, е повече от напечено
Уловката в отговора е, че въпросният кюбикъл от известно време се намира в Южна Африка, откъдето слоновете и други африкански забележителности са малко по-достъпни за снимки. А че е пристрастяващо, е вярно. Надали някога ще ми омръзне да обикалям саваната. Без да имам нищо против планините в Кения. Или в Уганда, Танзания, Малави и Мадагаскар, от които имам по-преки впечатления.
А на въпроса за разказче ... Хм, още не съм го написал. Но пък фоторазкачето е готово и дава някаква идея за какъв тип пътешествие става дума. Изивнявам се, че надписите не са на български. Забележка: не претендирам за авторство на всички снимки от разкачето (снимките от природния албум са всичките мои), тъй като на половината ме има и мене. Разпознавам се лесно по динята![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
Публикацията е редактирана (20-02-09 15:45)
|
|