Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon D60 kit
Автор: sonyer69   
Дата:   14-02-09 01:03

Здравейте! Аз съм начинаеш любител. Дълго се чудех и маех каква фотокамерка да си взема..., то не беше FZ50, D40... и т.н. В крайна сметка реших да се обзаведа с Nikon D60 kit с AF-S 18-55mm VR обектив + подарък SANDISK SD 4GB за 900лв от Фото Павилион.

Обектив Nikkor AF DX 18-200mm/3.5-5.6G VR, съвместим ли е с D60-ката? /просто питам, щото бих си го взел в бъдеще, в някой слънчев ден/

Вие какво мислите, изборът ми добър ли е?

Кои обективи са съвместими с D60 kit?

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon D60 kit
Автор: lifelover   
Дата:   14-02-09 01:15

избора ти е добър що се отнася до цена/качество за кит-а [smilie24]
гледай за обективи с мотор в тях(AF-S),защото тялото ти няма и не искаш да се мъчиш,нали? 18-200 е такъв и ще ти пасне, а до колко е добър оставям на специалистите след мен ;)

Автор: Мартин_Илиев   
Дата:   14-02-09 07:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ngoht   
Дата:   14-02-09 10:02

Всички DX обективи са съвместими с Д60. Обаче както каза Lifelover гледай да са с мотор. А относно 18-200 - като за любители е добър, поне не се налага да сменяш обективи за всяка една ситуация. Аз в момента снимам със същата комбинация от тяло и обектив и съм доволен.
[smilie24]

Автор: jingov   
Дата:   14-02-09 12:44

Извинявам се,че се намесвам,но 18-200 за никъв чеп не му трябва.По добре да поснима с 18-55вр,после кат свикне да взима:18-50/2.8 или 17-70,10-20сгма или 12-24никор/много пари/и 50-150сигма или 70-200./,никор,сигма/...така поне ще има повечето дължини,а ако иска да си има 18-200 за разходка,това е друга тема .[smile]

Автор: emiltasti   
Дата:   14-02-09 13:05

Bivaligo nikon4eto, da si vzema i az edno[smilie11]

Автор: kudra   
Дата:   14-02-09 13:12

Честито за фотоапарата. Щракай смело. [smilie24]

Дата:   14-02-09 14:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: sonyer69   
Дата:   14-02-09 14:30

Много ви благодаря, за съветите... Сега идва друг проблем за мен. От къде да купя всичко това, от фотосинтезис или от фото павилион? Като цаните май са същите..., но както и да е.
Какво ми е нужно освен апарат, обектив и чанта? Като за начало трябват ли ми филтри, а дават ли ги със споменатото по-горе оборудване или се купуват отделно? Какви филтри и колко горе долу струват?

Публикацията е редактирана (14-02-09 14:35)

Дата:   14-02-09 14:46

Re:
Автор: simbon4o   
Дата:   15-02-09 17:58

ако искаш да си пазиш обективите ти трябва UV отпред, съветвам те да не пестиш от него щото кофти UV добавя "светлинни ефекти" вместо да маха. А и пази челната леща на обектива. Трябва ти чанта, според зависи възнамеряваш ли да имаш обективи или мислиш да е един 18-200 си избери размера и с колко джобове, в магазина ще те информират. D60 не съм сигурен ма май беше с АА батерии - комплект батерии и зарядно ще трябва. Карта може една голяма или две малки, което е по-на далавера, ако снимаш на JPEG повече от 2-4GB не ти трябва. Статив ако искаш да снимаш нощни или на слаба светлина неща ще ти трябва. Други филтри - само ако знаеш какво правят и за какво се използват :) иначе може едно поларче да си вземеш за ей така да има, кенко е добра марка и пак вземи скъп щото евтините на дългофокусни обективи (18-200) не се представят добре даже пречат. И така...

Автор: ngoht   
Дата:   15-02-09 22:26

D60 е с литиево-йонна батерия

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »