Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото във Варна, където работят със среден формат?
Автор: crystalline   
Дата:   12-02-09 17:22

пуснах тази тема и в раздела за аналогова техника, защото си мисля, че там повече хора биха я прочели и бихо ми помогнали..но сякаш тук й е мястото на тази тема..

интересувам се ДАЛИ във варна има фото, което да може да ми прояви и сканира лента лента среден формат? има ми такова фото във варна?

блъгадаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Фото във Варна, където работят със среден формат?
Автор: CanoniO   
Дата:   12-02-09 17:23

Какъв е филма?

Автор: crystalline   
Дата:   12-02-09 17:30

все още няма такъв. има възможност да ми дадат един любител 6 или киев или каквото и да е и ме интересува, дали ако си купи ленти от тук, от форума..дали ще има кои да ми ги прояви във варна? досега не съм снимал на среден формат и не съм от най-ориентираните...

Публикацията е редактирана (12-02-09 17:31)

Автор: CanoniO   
Дата:   12-02-09 17:49

Като си купуваш филмите, купи такива, които се проявяват по процеса "С41". Във Кодак фотото, срещу голямата дупка в центъра, ще ти ги проявят. Не знам дали сканират такъв формат обаче.

Автор: GenaDP   
Дата:   12-02-09 18:05

Навсякъде ще ти ги проявят. Въпросът е - как. За сканиране - май никъде няма подобна услуга, трябва при ФоБо или друго място, дето имат подходящ скенер...

Автор: krstv   
Дата:   12-02-09 18:41

Ако филма е С41 - проявяване навсякъде, за сканиране трябва да попиташ фото Фобо ник fobo88. http://fobo88.abv.bg/

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »