Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Крадена техника? Register Your Camera
Автор: ecobo   
Дата:   10-02-09 17:09

http://www.registeryourcamera.com

Отговори на това съобщение
 Re: Register Your Camera
Автор: джъмбо   
Дата:   10-02-09 18:06

ква е далаверата?

моите са регистрирани в никон ук

Автор: jeddah   
Дата:   10-02-09 18:37

Nikon D200 35mm DSLR 3093098

...това го има в този сайт[smilie11]

Дата:   10-02-09 18:41

Далаверата е, че може да се намери открадната техника, колкото и малка да е вероятността.

jeddah, краден апарат си купил [smilie7] свържи се с човека и се разберете какво ще правите [beer]

Публикацията е редактирана (10-02-09 19:10)

Re: Крадена техника? Register Your Camera
Автор: Мартин_Илиев   
Дата:   10-02-09 19:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   10-02-09 20:00

Мартин_Илиев, вярваш или не, на мен точно това ми се случи. Обади ми се човек, който е разбрал, че е купил моите обективи, за което му благодаря най-сърдечно. Естествено, платих му сумата, която той е платил, но тази сума е 1/5 от реалната цена, което мен ме устройва, щото така или иначе обективи си трябват, а моите са избирани [smilie3]
Като тръгнахме назад по веригата, има вероятност и останалите ми неща да се намерят.

Не знам за вас, ама аз първо никога не бих купил крадено (то личи по цената), или пък ако ми се удаде случай, бих сигнализирал собственика или ченгетата. Когато купувам нещо, винаги си пиша договор за покупко-продажба.

А ако човек знае, че притежава крадена техника и си мълчи, значи с нищо не е по-добър от крадците. [smilie23]

Автор: Amigo   
Дата:   10-02-09 20:05

ecobo написа:

>
> Не знам за вас, ама аз първо никога не бих купил крадено (то
> личи по цената), или пък ако ми се удаде случай, бих
> сигнализирал собственика или ченгетата. Когато купувам нещо,
> винаги си пиша договор за покупко-продажба.
>
> А ако човек знае, че притежава крадена техника и си мълчи,
> значи с нищо не е по-добър от крадците. [smilie23]

Така трябва да се прави! [smilie24] [smilie8] Обаче има измекяри, които знаят със сигурност, че е крадено и пак купуват [smilie23] Опира до съзнание, но то често отсъства. [cool]

Дата:   10-02-09 20:14

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: jeddah   
Дата:   10-02-09 20:15

Исках да кажа, че в такъв сайт правилното изписване на модела е задължително - тука има поне 5-6 грешки[smilie5]

Дата:   10-02-09 20:16

Автор: Amigo   
Дата:   10-02-09 20:21

Мартин_Илиев написа:

> Amigo, то всяко нещо за което си плащаш има хора които си
> правят далавера от него.
> Дай да станем отшелници и да ядем корени,че да не спонсорираме
> разни бандити.
> Като приказвате глупости сами не се усещате.

Не разбирам какво искаш да кажеш! [cool] Съвсем ясно е не е чиста работата на човек, който предлага техника, която си има своята цена, на няколко пъти по-ниска стойност и няма необходимите документи. [cool]

Публикацията е редактирана (10-02-09 20:21)

Автор: emilliano   
Дата:   10-02-09 20:28

Мартин_Илиев, акъла ми не побира тези неща, които казваш. Но държавата ни ги побира и то много.
Жалко е когато единственият страх е от закона, а съвестта, ценностната система и уважението към околните са потъпкани. Ако утре разрешат убийствата и кражбите, няма да остане никой жив или неокраден.

Автор: simbon4o   
Дата:   10-02-09 21:19

подкрепям напълно еcobo[smilie24]

Автор: irusev   
Дата:   10-02-09 21:51

И аз подкрепян Ecobo, но нали се сещате, че апашите може да следят този форум, та дори и да има такива регистрирани тук и да продават на реални цени. Как тогава да разпозная коя стока е крадена? Идва ми примерно обектива с наложен палтеж, оглеждам го за дефекти- няма... и плащам на куриера. И ако първия му собственик не му е обявил серийният номер във форума аз ще ползвам крадена стока без дори да подозирам, понеже не съм броил само 1/5 от цената за него. К'во прайм в такъв слачай?

...редактирано заради правописна грешка!

Публикацията е редактирана (10-02-09 21:54)

Дата:   10-02-09 21:55

irusev, да, има такъв момент, но бандитите обикновено не знаят кое колко струва, а и да знаят, обикновено искат много по-малко, точно защото знаят, че краденото е рискова стока и трябва да се отърват от нея възможно най-бързо.

Дата:   10-02-09 22:03

Дата:   10-02-09 22:14

мисъта ми беше, че ако някой от тия мизерници чете подобна тема, той ще е наясно, че най малко рискува ако използва форума за търговия на крадената стока. Така хем ще вземе реалната цена на продукта, хем няма как да го хванат, защото се работи през куриер и няма контакт с клиента, хем и клиента няма да се усъмни и да започне да проверява серийни номера, понеже го е взел от съфорумец и не на 1/5 от цената. Абе луда работа, няма оправия...

Дата:   10-02-09 22:19

Дата:   11-02-09 08:55

Аз в заложна къща бял обектив не съм виждал на витрината. Ако има, тези неща се продават под тезгяха на много ниски цени. Но за сметка на това е пълно с крадени сапунери без зарядни [smilie5]

Автор: greb   
Дата:   11-02-09 09:07

''Мартин_Илиев, вярваш или не, на мен точно това ми се случи. Обади ми се човек, който е разбрал, че е купил моите обективи, за което му благодаря най-сърдечно. Естествено, платих му сумата, която той е платил, но тази сума е 1/5 от реалната цена, което мен ме устройва, щото така или иначе обективи си трябват, а моите са избирани
Като тръгнахме назад по веригата, има вероятност и останалите ми неща да се намерят.

Не знам за вас, ама аз първо никога не бих купил крадено (то личи по цената), или пък ако ми се удаде случай, бих сигнализирал собственика или ченгетата. Когато купувам нещо, винаги си пиша договор за покупко-продажба.

А ако човек знае, че притежава крадена техника и си мълчи, значи с нищо не е по-добър от крадците. ''
ecobo [smilie24]

Автор: jokevcv   
Дата:   11-02-09 09:25

ecobo: не си попаднал на къща :)) Преди няколко дена на едно аверче му разбиха колата и му взеха MacBook-a, и решихме няколко дена по късно да се поразходим по заложните, и се изненадахме много приятно като казаха в една че имат Apple, но за жалост хората продаваха MacBook Air за 1900 лв. :) Така че и при тях има някои по скъпи неща.
Но иначе [smilie24] за сайта, когато човек стигне до това положение пробва всичко.

Дата:   11-02-09 09:26

MacBook Air за 1900 лв. [smilie10]

и сигурно казаха, че си е редовен [smilie2]

Дата:   11-02-09 09:27

Сайта е много добре измислен, преди наколко дена имаше една тема как да се направят темите за крадена техника по видни и как да се събере всичко на едно място. еми ето то всичко е направено просто повече хора трябва да научат за този сайт.
[shtrak]

Дата:   11-02-09 10:15

Между другото беше редовен става въпрос за МакБука със старата видео карта. Беше със всички документи кутията и всички принадлежности даже имаше и външна записвачка. Макбука е на 4 месеца, тоя от заложната каза че от 3 месеца е пронего (за тва може и да лъжа ама Макбука беше перфектен). Само акъла не ми го побира кой би дал толкова пари за Макбук, и след месец би го захвърлил в Заложната. А иначе тези в заложната даже на Apple викажа "Алпъл" ако имаш пари и за 1200 щях да го взема, ама кофти ситуация :))

Дата:   11-02-09 10:27

А каква е вероятноста точно апашина да Ви звънне и да Ви каже, че е закупил вашата техника от някой си, и срещу 1/5 от цената (която той уж е заплатил) ще Ви върне нещата. (като след това си скове солидно алиби за произхода) Така ще сте му много благодарни на човека който искате да удушите без въобще да подозирате, че вълка е в кошарата Ви. Тарикарски рекет. Ония дето искат откуп за колите Ви поне ги знаем, че са те, а в тоя случа ще ги боготворим за благородството. Смятате ли, че е възможно или ме гони параноята и мен?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: