Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Крашване на сайта от банерите на Павилиона
Автор: archangel33   
Дата:   03-02-09 06:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Крашване на сайта от банерите на Павилиона
Автор: jokevcv   
Дата:   03-02-09 08:13

Понеже аз ползвам Safari, който също може да се каже че е нов браузър и понякога срещам проблеми с някои сайтове. Проблема в повечето случаи се дължи на това че хората които правят сайтове не могат(или не искат) да се занимават да тестват сайта си на всички браузъри които са на пазара (за всички по -принцип е безмислено), но те най - често се ограничават до IE и Mozila, а понякога дори само до IE (Което за мен не е браузър (лично мое мнение)).
Но нека някой по-компетентен с браузърите да каже.

Дата:   03-02-09 08:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ilcoin   
Дата:   03-02-09 09:06

Гугъл Хром е сравнително нова разработка, което значи че е нормално да не работи ОК навсякъде. Въобще, съвременните браузъри са доста сложни програми, така че е нормално да не е изгладено всичко още.

На мене със сафари на мак не ми крашва нищо, нито пък съм имал някакви проблеми. По мой наблюдения (уеб-разработчик съм) се държи на 99,9% като Firefox, което ме навежда на мисълта че е твърде възможно да имат общ енджийн. Нямам поглед върху сафари за уиндоус - предполагам е същата работа там.

Проблема според мене е другъде - никой от вас не е казал с каква машина работи и как точно му "крашва", но според мене проблема се крие в банерите. Защото новия флаш-плеър е една малка, но изключително лакома ламя и доста често, на сайтове с по-раздвижени и големи флаш-банери, особенно ако са повече от 1, с по-бавните машини има проблеми.
[shtrak]

Автор: nabis   
Дата:   03-02-09 09:17

Надявам се Valetvitor да отговори за въпросите ви.

Хубав ден на всички [shtrak]

Автор: didesignbg   
Дата:   03-02-09 09:23

Колкото предния път ги оправихте със куция скрипт за снега[smilie18]
Лошо няма и Павилиона трябва да има слаба черта, иначе ще ви хващат уроки[beer]

Автор: asahi   
Дата:   03-02-09 09:27

Ползвам редовно Хром и не изпитвам проблеми. Ако срещне непознат елемент в сайта предлага да си ъпдейтне някакъв плъгин и се самооправя. Преонсталирай с последната версия и се съгласявай с желанията му.

Дата:   03-02-09 09:28

да ги оправяме?

Ако имате някакви въпроси за банерите Ви казах към кой да се обърнете.
Тази тема е тема N100 за нашите банери.
Не ми се ще да мисля,че едни банери осмислят живота на някой хора.
[smile]

Автор: Synthy   
Дата:   03-02-09 09:33

набиске, не така. банерите могат да създадат невероятно много проблеми на потребителите, ако не са направени добре. Вместо да се отяждаш, вземете направете нещо по въпроса с тях. Явно проблема не е само в един потребител (аз нямам ядове, но други като гледам имат).

Дата:   03-02-09 09:35

Дата:   03-02-09 09:36

Valetvitor е ника на човека,който прави нашите банери.
Всеки,който има проблем да се обърне към него [smilie5] 'отяждаш' е една хубава българска дума,която аз не разбирам [smilie3]

Дата:   03-02-09 09:37

archangel33,радвам се наистина [smile] [beer]

Дата:   03-02-09 09:39

мда... изми си ръцете. поздравявам те [smilie8]

Автор: anto   
Дата:   03-02-09 09:40

Не виждам никакви проблеми с банерите, независимо дали с лисица или с ИЕ.

Автор: asahi   
Дата:   03-02-09 09:40

Хайде сега да сборим банерите на Павилиона с банерите на Синтезиса[smilie5]

Автор: didesignbg   
Дата:   03-02-09 09:45

nabis, блягодаря. Ако ми притрябват банери, ще знам към кого да се обърна/да не се обърна.

Като потребител ще препоръчам на всички да се обърнат към Adblock и подобните.

Понеже тоя филм съм го гледал, ще кажа че сега ще дойде bouncer ще се извини, и проблема ще се разгледа.[beer]
Вложете малко чувство за хумор и не се впрягайте от вторник.

Автор: danny_falin   
Дата:   03-02-09 09:50

jokevcv написа:

> Понеже аз ползвам Safari, който също може да се каже че е нов
> браузър и понякога срещам проблеми с някои сайтове. Проблема в
> повечето случаи се дължи на това че хората които правят сайтове
> не могат(или не искат) да се занимават да тестват сайта си на
> всички браузъри които са на пазара (за всички по -принцип е
> безмислено), но те най - често се ограничават до IE и Mozila, а
> понякога дори само до IE (Което за мен не е браузър (лично мое
> мнение)).
> Но нека някой по-компетентен с браузърите да каже.

вие полудяхте ли бре? ще прави някой сайт и ще го тества на всички боклуци де що някой решил да се поупражнява малко и да направи броузър ???
по голяма простотия не бях чувал
не мислиш ли че щом с мозила и IE няма проблем то тогава проблема е в броузъра ??
а това че за теб ие не е броузър си е лично твой проблем, броузър е и то с най-разширена подръжка, среда със огромни възможности, толкова голями, че хората ги дострашава да я ползват и търсат нещо по-ограничено за да нямат проблеми

Re:
Дата:   03-02-09 09:55

ilcoin: Аз със този сайт проблем нямам единствени проблеми които срещам със Сафарито (под Мак) е има 2-3 сайта (които не ползвам често) кото някои от менютата се препокриват, на места текста е разместен зад разни картинки и подобни.

Дата:   03-02-09 09:58

danny_falin написа:

> а това че за теб ие не е броузър си е лично твой проблем,
> броузър е и то с най-разширена подръжка, среда със огромни
> възможности, толкова голями, че хората ги дострашава да я
> ползват и търсат нещо по-ограничено за да нямат проблеми

тук плещиш мисля... ИЕ ВЕЧЕ е боклук, това че има собствено виждане за W3C стандартите го прави най-големия боклук, пръкнал се някога. без значение какъв DOM има и какви възможности предлага.

Дата:   03-02-09 10:32

danny_falin: IE беше браузър когато нямаше други браузъри! И Opera съм ползвал и Mоzila и Safari и всичките са по-добри от него. То за мен и Уиндолс не може да бъде операционна система (поне не за цената за което се предлага и за популярността която е получила), но е факт че хората които ползват(поне огромна част) IE са хора които просто незнаят че има алтернатива, на който съм предложил да пробва друг браузър към IE не се е върнал. Както аз няма да се върна към Уиндолс, Уиндолс медия плеър, IE. Microsoft Office ползвам още, но скоро и него ще го разкарам. Защото хората трябва да знаят за какво си дават парите!

Автор: ilcoin   
Дата:   03-02-09 10:37

Ами, аз съм с версия 3.2.1 на мак и не съм забелязал проблеми с които и да е сайт. Ще ми е интересно да видя такъв сайт. Не казвам че това е съвършенния браузър разбира се, да не земе сега някой да си помисли пък това.

Както и да е, проблема е във флаша и по-точно плъгина за него който е доста тежък и понякога създава проблеми. На мак-а няма дерт, ама на компа на баща ми (PIII 700MHz, 192MB RAM) да държи повече от 3 файърфокс прозореца с по 2-3 таба всеки е практически непосилна задача. И то точно за ФФ говоря. Аз обаче не мрънкам, антиката на баща ми не е виновна, нито пък ФФ или Павилиона.

IE за съжаление, с 60% и повече аудитория на практика е стандарт с който се съобразяват всичко. Не ме кефи и мене ама няма начин - трябва да се работи с него. А че никой не си губи времето да оптимзира сайта за разни браузъри с 3% дял, то е ясно. Приемете го като факт и не се нервете на това.

Дата:   03-02-09 10:43

ilcoin[smilie24]

Автор: seal   
Дата:   03-02-09 11:18

Гугъл хром е бета версия и доста дълго така ще си остане, тъй че никой няма да се съобразява с него в близко, а и по-далечно бъдеще.

п.п. Много е весело как хората казват "това е боклук" само защото са го прочели в някой вестник

Автор: ibk   
Дата:   03-02-09 11:22

Мисля, че преди доста време излезе от Бета периода... версията в момента е 1.0.хххх

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   03-02-09 11:25

"... да държи повече от 3 файърфокс прозореца с по 2-3 таба всеки е практически непосилна задача."

Кому е нужно да държи няколко отворени 'лисици'? [smilie10] [smilie10] [smilie10]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »