Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сайт за техника
Автор: zritel   
Дата:   31-01-09 13:02

Моля за мнения за този сайт - http://www.simplyelectronics.net/shipping.php
Случайно попаднах. Британският амазон вдигна цените на интересуващата ме техника, докато аз очаквах да падне лирата и докато се чудех как да организирам доставката

Отговори на това съобщение
 Re: Сайт за техника
Автор: rewer   
Дата:   31-01-09 13:13

Моят зет е пазарувал от този сайт докато беше в Англия ,когато имат намаление цените са 1/2 по добри от нашите .Той си взе видео камера Sony HDR-SR10Е за 450 паунда (в БГ е 1649 лева).Не знам как са с доставките за България,май не може да се регистрираш ,но определено аз бих пазарил от този сайт.[smilie24]

Автор: Amigo   
Дата:   31-01-09 13:19

кво му е евтиното, никон д700 струва повече отколкото в БГ [cool] в САЩ струва по-малко от 4000 лв. [cool]

Автор: Тед   
Дата:   31-01-09 13:21

Сайтът, меко казано, е ценово дърво.

Автор: rewer   
Дата:   31-01-09 13:32

Д700 е 1649 паунда=3,674.71 лева ,доставката не я смятам.А икогато има намаления си заслужава да имаш познат да ти донесе подарък.[shtrak]

Автор: zritel   
Дата:   31-01-09 13:48

Не доставят до България, доставят до други страни от ЕС, което пак е удобство (в моя случай). Аз избрах UK и цени в паунди. Цените за ЕС, тоест в евро, са наистина височки.
Виждам обаче, че нашите магазини са понижили леко цените - аз следя d90 кит.
Въпросът остава отворен...

Автор: Amigo   
Дата:   31-01-09 13:49

всъщност аз май съм се объркал и съм гледал цената в долари като паунди [smilie11] [smilie8] иначе 3600 е екстра [smilie6] [smilie6] въпросътс гаранцията не видях как стои?! [smilie8]

Публикацията е редактирана (31-01-09 13:50)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »