Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Конкурси - Фотографска академия
Автор: amelid   
Дата:   26-01-09 19:35

Наближават крайните срокове за приемане на снимки в ежегодните конкурси на Фотографска Академия:

"Фотоакадемика"
"Музика в обектива"
"Природа и фотолов"

http://www.photoacademy.org/

Отговори на това съобщение
 Re: Конкурси - Фотографска академия
Автор: krist   
Дата:   26-01-09 19:51

хмм, на втория не е ли през Май крайния срок?:

http://www.photoacademy.org/l_bg/?s=2&i=25

Автор: amelid   
Дата:   26-01-09 20:31

В приложените по-долу линкове можете да се запознаете подробно с регламента и да изтеглите формуляр за участие (за тези, които изискват такъв)

"Академика" - 25.03.2009

"Музика в обектива" - 26.05.2009

"Природа и фотолов" - 15.02.2009

И няколко пояснения относно конкурса "Природа и Фотолов".

Миналата година беше представена колекция от фотографии на няколко български автора: Дора Стоева, Виктор Василев, Петър Динев, Кирил Панайотов, Гриша Григоров и Николай Петков. Тази година изданието е вече национален конкурс, а от догодина се очаква да бъде международен конкурс под патронажа на ФИАП.

Както миналата година, така и тази, изложбата ще бъде показана в палатата на Пловдивския панаир по време на изложението "Природа, лов, риболов".

Относно разделите:
1. Природа - пейзаж, екология
Идеята е освен да се покаже красотата на природата, обектите във фотографиите да носят някаква историческа, културна или социална стойност. Освен чисто естетическа наслада да предоставят и по-значима информация
2. Фотолов – животни и птици, снимки от лов и риболов
Очакват се фотографии на представители на фауната, в частност птици, риби и бозайници от дивата природа в тяхната естествена среда на обитаване, без ловни трофеи и остреляни екземпляри

Участие могат да вземат и чуждестранни автори. Регламентът ще бъде публикуван и на английски език в сайта на Фотографска академия. При затруднение с транспортирането на снимките от чужбина можете да пишете на office@photoacademy.org

Уловете миг от природата с вашия фотоапарат!

Публикацията е редактирана (26-01-09 21:57)

Автор: мара   
Дата:   27-01-09 18:55

чай да дигнем малко темата, че ми бега от погледа.

Автор: MAX-1   
Дата:   28-01-09 10:10

чай да дигнем малко темата[smilie7]

Автор: lukcheto   
Дата:   28-01-09 20:17

То до дигането лесно...

Всяка година изложбите на ФАкадемия са безобразни откъм паспартиране и презентация, затова винаги ми е било смешно колко шум се вдига за техните конкурси, а когато дойде ред до представянето на участниците ....[smilie23]

След като един творец се доверява на институция като въпросната Академия, то би трябвало същата тази институция да демонстрира уважение към доверилите и се и да ги представи в подобаваща светлина!

Автор: max-1   
Дата:   29-01-09 11:52

[smilie7] ! Ще се научат ! Но за без пари .......ТОЛКОВА .

Автор: chukov   
Дата:   29-01-09 12:49

Лукчето е права
мога да споделя горчив опит от миналата година

Откриване на изложбата - 13 часа в делничен ден посред лято в една от палатите на Пловдивския панаир

И изказването на човека "И сега дойде най-досадната част от мероприятието - обяваване на наградените"

Автор: GOSPODIN   
Дата:   29-01-09 12:58

Хубаво си пишем тук , а в крайна сметка какво се получава - всички плюят Канон България , но всяка година има по няколкостотин подали снимки за конкурса...[smilie10]
Сега плюете Академията, но за конкурсите всички чинно ще дадете снимки.
Та що така колеги? Или келепирец да пада пък , каквото и ще да става...[smilie5]

Автор: мара   
Дата:   29-01-09 13:03

ми господине, аз в живота си не съм участвала в конкурс...[smilie5] хеле па фотографски! и така ми трепери сърцето! ...и тъкмо когато взех зрялото решение тоз час да почна с явяването по конкурсите-пред жадния ми поглед-ФОТОГРАФСКА АКАДЕМИЯ! как да пропусна?!

Автор: tnt   
Дата:   29-01-09 13:11

Маро, с теб сми! Ако не ти хареса таз' година, догодина ще опиташ пак [smilie5]

Автор: lrn   
Дата:   29-01-09 15:34

lukcheto написа:

> То до дигането лесно...
>
> Всяка година изложбите на ФАкадемия са безобразни откъм
> паспартиране и презентация, затова винаги ми е било смешно
> колко шум се вдига за техните конкурси, а когато дойде ред до
> представянето на участниците ....[smilie23]
>
> След като един творец се доверява на институция като въпросната
> Академия, то би трябвало същата тази институция да демонстрира
> уважение към доверилите и се и да ги представи в подобаваща
> светлина!

Аз доколкото знам всеки участним=к сам трябва да си паспартира Творбите... ама де да знам може и да бъркам [smilie5]

Автор: lukcheto   
Дата:   29-01-09 20:09

Едно уточнение горе към "колегата" говорител от името на всички[smilie23]

Аз категорично НЯМА да участвам, нито съм участвала последните 5-6 години, уважавам се достатъчно, а също и нещата които правя за да ги гледам окаяни на стената с мърляви рамки и отпечатъци от мръсни пръсти...

Ирн, ако участниците си паспартираха снимките, едва ли щяхме да водим тази полемика тук.

ПП Моето единствено участие беше преди 6-7 години някъде и се изрази в предаването на оригинали правени с емулсия гума арабика(колко съм била наивна!), които ми се върнаха (без два броя, някъде ЗАГУБЕНИ!) с думите, че това е фотографски конкурс, а не такъв за художници...[smilie23]

Публикацията е редактирана (29-01-09 20:11)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »