Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Внимание!!!! За коректността на "www.dealextreme.com"
Автор: cameraman   
Дата:   26-01-09 08:53

Купих от познатия интернет сайт "www.dealextreme.com" интелигентно зарядно за батерии АА и ААА.

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/iigf5455.JPG

http://photo-zona.net/images/user1648/album15331/large/1232511095_gnum2243_IMG_7126-2.jpg

Получих го в прилична опаковка, без да има видими разкъсвания от транспорта и смачквания на опаковката... За съжаление не работеше. Написах писмо с рекламация в сайта, където приложих снимки на непоказващия никакви индикации екран... Вече седмица нямам отговор на мейла си... Дали в този сайт не са поредните "китайски тарикати"?

Отговори на това съобщение
 Re: Внимание!!!! За коректността на "www.dealextreme.com"
Автор: ivannn   
Дата:   26-01-09 08:57

аз имам десетки поръчки от там без рекламации до момента, а край мен още много хора пазаруват също безпроблемно. това може да бъде отговор на въпроса дали са тарикати.

от тук насетне, какъв е техният customer service е друг въпрос. чувал съм за хора, които след рекламация са получавали повторно стоката в изправно състояние, но трябва и ти да си настоятелен. успех

Автор: zlak   
Дата:   26-01-09 09:07

Преди време наравих една поръчка от различни дреболии. Дойдоха на три пратки , защото винаги нямаха нещо в наличност. За последната пратка доста се бях поизнервил и им писах един мейл до customer service. Отговор не получих.
За сметка на това като проверих в пощата се оказа че липсващото писмо било там от десет дни. общо взето бих казал че са коректни до момента в който се наложи обратна връзка https://photo-forum.net/joro/emoticons/boese064.gif
.

Автор: dau   
Дата:   26-01-09 09:17

Че как да отговорят като празнуват цяла седмица китайската нова година и са на черешата всички [smilie18]

Автор: d_ave   
Дата:   26-01-09 09:31

аз нямам наблюдения да са некоректни, до сега съм имал една неработеща дреболия, пратих им снимка, след няколко дни отговориха и попитаха дали искам refund или да пратят наново, изпратиха и всичко беше точно. друг път бях поръчал карта памет, след месец някъде още я нямаше, писах им, отговориха след няколко дни и пратиха наново. после се оказа, че старата е била в пощата, ама не на колетното а в разпределителното - не го били пуснали в пощата да не го откраднат, а минавали 3-4 пъти да звънят, накрая ми бяха пуснали известие да ида там, а не в колетното.
изчакай малко, ще отговорят, няма проблем. нали знаеш - patience is a virtue:)

Автор: djogata   
Дата:   26-01-09 09:40

Обади им се по телефона за рекламация, с мейла по-трудно ще свършиш работа [smile]

Автор: cabron   
Дата:   26-01-09 10:01

В момента цял Китай е отпсука до началото на февруари. Хората празнуват нова година [smilie5]

Автор: geopal   
Дата:   28-01-09 14:18

и аз бях платил, за нещо, което се оказа, че го нямат и ми върнаха парите без проблем...Верно малко по-настоятелен трябва да е човек с customer service!!!

Автор: burningice   
Дата:   28-01-09 15:49

Няколко пъти съм поръчвал оттам. Пратката идва на втората седмица. До сега не съм имал проблеми.

Автор: tycoon   
Дата:   28-01-09 16:14

Китайската нова година е до 2 Февруари. Имай го предвид.

Автор: desmes   
Дата:   28-01-09 16:52

Тарикати ...

Автор: Eskarina   
Дата:   28-01-09 16:57

Досега не съм имала проблеми с тях.
На първа страница на сайта предупреждават за работното си време по празниците. Съпорта няма да работи от 24-ти до 30-ти януари включително. Ето:

Dear valued customers,

The Chinese Lunar New Year is around the corner. In the greater Chinese regions this is seen as the most valuable time of the year -- just like Christmas in the West.

DX will be observing the holiday: customer support team will be temporarily unavailable between January 24th, 2009 to January 30th, 2009. Customer service will fully resume on January 31st, 2009.

Hong Kong Post and the Chinese Customs will also be temporarily closed during the holiday. Because of this, DX shipments will be temporarily paused between January 24th, 2009 to January 28th, 2009. DX warehouse and all shipments will resume on January 29th, 2009.

Live postal tracking information for orders shipped between and a few days before and after these dates will likely be processed and shown in the postal system until around January 31st, 2009.

To minimize the impact on customers, DX staffs will work with maximum efficiency processing shipments and CSE support tickets before and after the holiday.

Yours sincerely,

Tiffany

DealExtreme Customer Service Manager

След празниците им напомни пак за себе си [smilie3] [shtrak]

Автор: filadendron   
Дата:   28-01-09 18:07

Купувал съм разни неща от Дийл екстрийма просто истината е че там продават ниско качествени стоки всичко което съм купувал е тип еднодневка това си е магазин за 1 лев в китайски вариант.

Автор: zvonko   
Дата:   28-01-09 22:45

Колеги, някой може ли да помогне ? искам да си поръчам съвсем малка дреболия от този сайт, но незнам как, а и дали ще ми я изпратят. Та ако може някой да ми поръча заедно с неговата поръчка. Плащам си колкото струва и ще почерпя!!!

Re: Внимание!!!! За коректността на
Автор: juslen   
Дата:   29-01-09 00:02

Аз съм поръчвал от DX досега поне 10-ина пъти всякакви работи-фенерчета,чаркове за тях,батерий,зарядни,филтри чрез един приятел който има карта и поръчваме заедно.

Всичките неща дето съм поръчал си ги ползвам и работят отлично,естествено има и много евтини боклуци в сайта.

Обаче към почти всеки артикул има коментари на потребители,вече изпробвали изделието-там трябва да се чете.
Ако са налични пристигат даже и за седмица,иначе има забавяния.

Рекламация един път направих за неработещо зарядно и ми предложиха да ми пратят ново или да ми върнат парите-избрах да ми пратят и след 10 дни пристигна-вече работещо,старото не ми го искаха да го пращам или нещо подобно[smile] [smile]

Публикацията е редактирана (29-01-09 00:05)

Автор: chris73   
Дата:   29-01-09 02:42

@zvonko
Хората пращат и при малки като стойност поръчки, ако имаш кредитна карта или PayPal, не би трябвало да е проблем. Даже понякога е по-добре голяма поръчка да се разбие на по-малки, за да стане стока с незначителна стойност, и да не те занимават митничарите с ДДС и мита.

Сега точно не е момент за поръчки, оставете хората да се напразнуват...

@juslen Според някой хора, стоката е в някакви кораби, където се извършва и част от производството. [smile] При проблем им е много по-евтино да ти пратят отново китайското нещо (те са си сложили примерно 10-20% отгоре за такива цели), отколкото да пътува с месеци насам-натам. За дреболии бих ги ползвал, но за неща, струващи стотици долари, малко ме е страх...

Публикацията е редактирана (29-01-09 02:42)

Автор: HSGeorgiev   
Дата:   29-01-09 08:16

chris73 написа:

> За дреболии бих ги ползвал, но за
> неща, струващи стотици долари, малко ме е страх...

Ами те не че предлагат много стоки за стотици долари...

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   29-01-09 09:40

Отвори го и виж дали вътре не е нещо такова:

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/niuq9073.JPG

http://www.eyje.com/images/emimages/fake-usb.jpg

Автор: zvonko   
Дата:   29-01-09 16:06

chris73 написа:

> @zvonko
> Хората пращат и при малки като стойност поръчки, ако имаш
> кредитна карта или PayPal, не би трябвало да е проблем. Даже
> понякога е по-добре голяма поръчка да се разбие на по-малки, за
> да стане стока с незначителна стойност, и да не те занимават
> митничарите с ДДС и мита.

Ами нещата които съм харесал струват няма и 10$, а нямам кредитна карта.

Автор: capos   
Дата:   29-01-09 23:05

Имам същото зарядно, даже в момента работи на бюрото ми. Доста загрява батериите, но работи съвсем коректно и се надявам да изкара дълго, защото за парите си е супер.

Автор: chris73   
Дата:   30-01-09 00:24

> Ами нещата които съм харесал струват няма и 10$, а нямам кредитна карта.

Доставят без проблем стоки на такава цена, ако нямаш кредитна, тябва и дебитна карта Виза Електрон на ПИБ да свърши работа...

Автор: flipbeat   
Дата:   30-01-09 14:37

още чакам един филтър. вече 3 месеца :). предишната пратка дойде за 6 дни

Автор: sun   
Дата:   31-01-09 00:56

Заради китайската нова година са спрели да добиват силиций.[smilie5] Ще трябва да почакаш оше месец-два.[smilie18] В наи-лошия случай ще ти пратят пластмасов.[smilie19] Винаги съм се чудил такива филтри на какви обективи ги слагате, ако не е тайна? [smilie8]

Автор: emilliano   
Дата:   31-01-09 04:04

По принцип колко средно чакате за да дойде поръчката?

Автор: filadendron   
Дата:   31-01-09 04:09

15-20 дена

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »