Автор: exile
Дата: 22-01-09 11:36
Здравейте,
за трета поредна година се занимавам с едно отобрно състезание по физика, което включва експериментална работа.
Тази година само помагам на отбора на ЕГ Пловдив за задачите срързани със светлина и оптика.
За да можем да направим качествена и коректна експериментална установка имаме нужда от светкавица.
Не е пролбем да намеря стара светкавица, която да си комуникара с олимпус е-410, който ще използваме, но въпросната е доста ограничена - нито мога да и въртя главата по хоризонтала, нито имам кабел, за да я отдалеча от апарата, нито мога да и регулирам мощността.
По тази причина моля някой съфорумник от Пловдив, ако има тази възможност, да ни услужи с някаква светкавица, която да работи с олимпус, да може да се регулира мощността и и да си комуникира с тялото или безжично, или с кабел.
Ако пък има времето и е запален - може да вземе и участие като консултант
Ако не се намери за Олимпус - може и канонска такава, но предпочитам да използвам личния си апарат, а не служебния за целта.
Не мога да се ангажирам с времето, за което светкавицата ще е необходима. Може да свършим за един ден, може да трябва за малко повече.
Също вариянта с наемането на техника под наем не е опция по разни причини
Задачата е интересна, нищо чудно да се запалите
Много ми се иска да имаме студио на разположение, но мисля, че е прекалено ангажиращо да моля за такова нещо. Все пак ако се намери - би било чудесно
Пишете ми на ЛС за подробности, телефони и т.н.
|
|