Автор: otvorenia
Дата: 20-01-09 18:31
Не съм бил в Кейптаун. Там белите са най силни, това си е тяхната провинция.
В Йоханесбург съм бил за месец и половина ама доста отдавна. Престъпността е голяма след смрачаване в центъра - Хилброу. На един руснак от нашия хотел го бяха ограбили и взели абсолютно всичко посред бял ден в центъра в близост до сградата на тяхното Външно министерство. Точно на един мост и му бяха счупили носа след побой. Аз и моя приятел му помогнахме и го водихме до болницата да го оправят, понеже беше останал без пари.
Така че внимавай с техниката по улиците, поразпитай белите, сега може да са се оправили нещата.
Навремето бях с Никон и един еврейн ми каза че си търся белята с апарата закачен на врата.
Там осъзнах поговорката какво значи " да си тъп като негър"
Охранителите по Йоханесбург гинат като мухи.
Ако можеш посети Порт Елизабет, близко е до Кейптаун.
Заслужава си да посетиш и Дърбан, красив град разположен на Индийски Океан. Там е базовия град на партия Инката с водач Мангосуту Бутелезе (сега може и да е друг). Това са местните негри-зулуси. Умни,красиви и високи негри които са разбрали ползата да бъдат с белите заедно, и затова винаги ги подържат.
За съжаление в ЮАР управлява Африканския Национален конгрес на Мандела и партийните членове, не са местни негри а са дошли там от всички краища на Африка и са се заселили там.
Вярно е също така че има доста спин, може би най са засегнати от цяла Африка.
Сън Сити и Лост Сити са туристическа атракция създадена по примера на Лас Вегас от нищото, финансирани от евреи, мисля местни бяха.
Ако все пак имаш повече време си струва да посетиш резервата Крюгер в близост до границата с Мозамбик
Публикацията е редактирана (20-01-09 18:50)
|
|