Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Форумци в ЮАР?
Автор: borissov   
Дата:   20-01-09 07:34

Очертава ми се да мигрирам към топлите страни, че европейската зима ми дойде в повечко...[smilie5] Та ще съм в Кейптаун от около 29 януари до 15 март.... Има ли местни?

Отговори на това съобщение
 Re: Форумци в ЮАР?
Автор: Георги   
Дата:   20-01-09 07:37

щи ръждяса канона бе [smilie18] [smilie5] [smilie10]

Автор: Grandpa   
Дата:   20-01-09 09:08

Мноо СПИН там викат...

Автор: feline   
Дата:   20-01-09 12:41

Благородно ти завиждам за шанса да видиш тази колоритна страна, изключително интересни неща има там да гледане и снимане, особено около и в Кейптаун. [smilie24]

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   20-01-09 12:47

Как ще снимаш негри и бели с канон бре?
Ще го ошашкаш този апарат... Няма да знае какво да мери[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: dau   
Дата:   20-01-09 13:10

брей релакс ли там или модни сесийки [smilie8]

Дата:   20-01-09 13:47

[smile]
И двете, дядо попе, и двете...

Автор: stoyan_5   
Дата:   20-01-09 14:20

Едни познати бяха миналата година в ЮАР, но снимките които донесоха не ме впечатлиха изибщо ...
Дори прочутия хотел в Сън Сити не е нещо особено ...
Всичко е доста изкуствено и туристически адаптирано ...
Не ме кефи ...[smilie2]

Re:
Автор: dau   
Дата:   20-01-09 14:32

Борисов, ако ти трябва някой да ти държи светкавички и блендички [smilie24] [beer]

Автор: Belloslava   
Дата:   20-01-09 15:07

Има МНОГО какво да се види/снима там. А относно Сън Сити:
https://photo-forum.net/i/806432

Автор: otvorenia   
Дата:   20-01-09 18:31

Не съм бил в Кейптаун. Там белите са най силни, това си е тяхната провинция.
В Йоханесбург съм бил за месец и половина ама доста отдавна. Престъпността е голяма след смрачаване в центъра - Хилброу. На един руснак от нашия хотел го бяха ограбили и взели абсолютно всичко посред бял ден в центъра в близост до сградата на тяхното Външно министерство. Точно на един мост и му бяха счупили носа след побой. Аз и моя приятел му помогнахме и го водихме до болницата да го оправят, понеже беше останал без пари.
Така че внимавай с техниката по улиците, поразпитай белите, сега може да са се оправили нещата.
Навремето бях с Никон и един еврейн ми каза че си търся белята с апарата закачен на врата.
Там осъзнах поговорката какво значи " да си тъп като негър"
Охранителите по Йоханесбург гинат като мухи.
Ако можеш посети Порт Елизабет, близко е до Кейптаун.
Заслужава си да посетиш и Дърбан, красив град разположен на Индийски Океан. Там е базовия град на партия Инката с водач Мангосуту Бутелезе (сега може и да е друг). Това са местните негри-зулуси. Умни,красиви и високи негри които са разбрали ползата да бъдат с белите заедно, и затова винаги ги подържат.
За съжаление в ЮАР управлява Африканския Национален конгрес на Мандела и партийните членове, не са местни негри а са дошли там от всички краища на Африка и са се заселили там.
Вярно е също така че има доста спин, може би най са засегнати от цяла Африка.
Сън Сити и Лост Сити са туристическа атракция създадена по примера на Лас Вегас от нищото, финансирани от евреи, мисля местни бяха.

Ако все пак имаш повече време си струва да посетиш резервата Крюгер в близост до границата с Мозамбик

Публикацията е редактирана (20-01-09 18:50)

Автор: menthol   
Дата:   20-01-09 19:48

otvorenia

стара ти е информацията за Дърбан.
там са най-агресивните негри в Африка.
по-миналата година жена ми я ограбиха и пребиха на стъпалата на хотела без да носи в себе си нито апарат нито чанта или друго ценно, както я бяха предупредили. имала е прозрачна найлонова торбичка с минерална вода и кутия цигари в себе си. взели са цигарите.

беше на симпозиум с 3000 човека. 50% от тези 3000 са били нападната, бити, ограбени или пребити, и познай - всичките само бели.

не ходете в ЮАР, или стойте само в казината и хотелите, или само с добро турче с организирана охрана

Дата:   20-01-09 21:56

Аз съм бил в Дърбан и Кейптаун.
Това е страната, най-силно повлияла върху расистките ми убеждения.
После намерих същите негри в Щатите и Англия, а един приятел южноафриканец ми сподели, че майка му и баща му са събрали всичкият багаж една вечер и хванали самолета за ЮК, изоставяйки къщата и приятелите си.
Това е Южна Африка. Една перла, създадена от белите по техните правила, и обсебена от човекоподобни по-късно.

Проблемът не е в самите негри. Те са си глупави и нахални, както всяко друго животинче. Проблемът е в белите, които позволиха това да се случи, заради някаква собствена изгода, далеч от плановете на предците им....

Автор: asahi   
Дата:   20-01-09 22:00

Чарът на РЮА (така е официалното име) е в природата, а не в градовете.

Автор: nvassilev   
Дата:   20-01-09 22:05

SA не е това което беше преди 10-ина години.Само съвет от мен.Не се движи без такси след 17ч.Пресни спомени от Дърбан от септември.Не вярвам в Кейптаун да е по различно.

Автор: Lalinda   
Дата:   20-01-09 22:14

asahi, [smilie24]

80 % от биоразнообразието на планетата!

Автор: ivodam   
Дата:   20-01-09 22:19

CanoniO: Аа, расистче ли си? Еваларка. Аз що бях останал с впечатление, че си падаш по мангала Костов, явно нещо съм се объркАл, сори [smile] [cool] [beer].

Дата:   20-01-09 22:33

ivodam,
нали не си мислиш, че щом смятам негрите за полухора, то непременно съм някакъв фен на Волен. Определено е по-прост и от тях...

Само негри са ме питали, как може да се казвам София. Това се случи 3 пъти....
Та 3 пъти съм обяснявал на паспортен контрол, че това е "град на издаване", а не фамилия, въпреки, че го пише на майчиния им език....

Дата:   20-01-09 22:35

Става въпрос за мястото, където пише "Сеул" в примера долу.
Те са свикнали да виждат на първо място фамилията на човека, но явно на курсовете за полуидиоти не са им показали автентичната американска виза:

http://www.visa-permit.com/wp-content/uploads/2008/07/us_visa_permit.jpg

Автор: otvorenia   
Дата:   20-01-09 23:08

Иво: точно в South Africa ми се промениха и на мене вижданията за негрите и станах твърд расист.
Бил съм там преди 10 години, мислех че нещо се е променило към по добро, но уви.
Много агресивни, дори и мене заедно с моя приятел ме гласеха да ме нападнат при свечеряване но за мой късмет случайно по улиците се появи един бял, който като видя че сме туристи ни се скара защо толкова късно се мотаеме по центъра на Йоханесбург и ни придуружи до най близката спирка на автобус който спираше близко пред нашия хотел.
Полицайте когато прибираха оборота от банка разположена в един мол ми направи впечатление че са с пушки, държащи ги в дясната ръка с дуло към пода и готови веднага за стрелба ако се наложи. Таково чудо само там съм видял.
Човек наистина трябва да е нащрек там.

Re:
Автор: pmartinov   
Дата:   20-01-09 23:13

Борисов негрите в ЮАР не гледат с добро око на белите...

Мой приятел-летец тази пролет се завърна след 10 години там

"Почват да строят комунизъм"

беше коментара ...

Автор: GOSPODIN   
Дата:   21-01-09 11:18

Много поздрави на Веска Меджедиева и Лора Виденлиева...[smilie5]

Дата:   21-01-09 14:15

Еха, каква розова картинка ми нарисувахте...
Надявам се в Кейптаун да не е толкова драматично положението - моите приятели, които са там сега, общо взето са много доволни и си висят на плажа по цял ден... Смятам и аз тъй :-)

Автор: flipshot   
Дата:   21-01-09 14:51

Аз имам един приятел в ЮАР, но нямам кординатите му.. за престъпността по градовете и аз знам че е доста опасно, пази си техниката, внимавай и с мацките, че всяка втора е със СПИН..

Автор: zhbuts   
Дата:   21-01-09 18:26

обърни се към domosed
[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »