Автор: ilcoin
Дата: 06-01-09 23:27
E.Stanev, и аз така мислех докато от около месец вече не съм със 17-про. Отне ми около седмица да свикна как се работи, сега вече си мисля че какъвто и компютр да взема, няма да е същото. Говоря като идеология на самата ОС, говоря за изключителното внимание на Apple към дребните детайли, към това да ти е удобно и нещата просто да работят. Няма драйвери, няма забивания (не съм си гасил лаптопа от 10 дена, работи без да се усеща), отварям по 10 неща едновременно - всичко просто си работи. Работил съм с всички уиндоси от 98 до ХР, линукс имам на домашното ми ПЦ (СуСЕ 11), предишния ми служебен комп беше Core2 2,6GHz с 4Г рам и sATA2 хард с 16МВ кеш и се усещаше по-бавен. Мака е на 2,2GHz и 2 GB RAM.
А това с което найстина ме разбиха е зарядното - конектора се закача с помоща на магнитче, така първо е супер-лесно да го поставиш, след това даже и да закачиш с нещо кабела просто ще се откачи, няма да повлече след себе си към пода лаптоп за една шапка пари. Тачпада - плъзгаш с 2 пръста и скролираш във всички посоки, плъзгаш с един пръст и движиш показалеца. Такива ми ти работи ...
А и споменах ли че нямам антивирусна
Тази техника е направена (а и може) да изкарва пари. Скъп е за нашия стандарт, много е скъп, но мисля че ако може да си го позволи човек найстина си струва. Дето се вика: "Дай Боже всеки му!"
|
|