Автор: boink
Дата: 19-12-08 12:20
В случай на еднократна Фокус обектив, и истинска в 14 мм, 20 мм, 24 мм, 28 мм и 35 мм F2 от пет книги F2.8 имат, но като цяло стария дизайн. Структурата на лещата с нещо, което resembled един 14 мм разделят през юли 2000 г. и новата версия, но след освобождаването на средата на 1990-те години. Освен това D-конвенционален тип лещи, така че пълното отваряне на дросела на четирите ъгъла с надеждата, че няма да изтреби.
аз това чета и не схващам хич.
и само картинките разглеждам. да не ми е сбъркан компа нещо? или има гоогле преводачка стратегия за разбиране?
ред. и след като прочетох цялата статия оставам с извода че е пълен смях и нищо не се разбира. иначе има картинки. незнам мартинов как ги разбираш тези "преводи" обаче със сигурност неможах да разбера какви са тия "книги" в превода за тримата широки която си линкнал.,
а ей това просто ме изкърти човече, дано не си си направил някой мега извод от него.
Какъв е размерът и теглото, повишаване на теглото и баланса KATAYOっ思IKIRI отдавна се дължи преуморявам в организма, когато се премахне фокуса на обектива има пръстен около GAKUNTO свърши се отхвърля. これで指が滑ったりなんかしたら大惨事である。 Сега, ако не мога грешка с пръст е бедствие. 実際、撮影中に落っことしそうになったこともある(マジで冷や汗)。 В действителност, по време на стрелбата е вероятно да спадне тази година (аз съм сериозен изпотявания).
голям смях дано го разбираш
ето ето цитата:
AF-S NIKKOR 14-24 mm F2.8 G ED. 写りはすごいが、サイズも重さもすごい逸品。 写РИ велик, велик размера и теглото на скъпоценност. 実勢価格は22万8,000円前後 Край на пазара на цена от 8000 йени до 220000
айде сега дали не е велик. или само картинки разглеждаме и цифрички. пахахаха.
ей мартинов, дано да разбираш от японско писмо че голям смях иначе. ВЕЛИК ВЕЛИК муахахаха
Публикацията е редактирана (19-12-08 12:32)
|
|