Автор: desmes
Дата: 16-12-08 13:40
Нека не прозвучи като нападка към хората от сервиза, но когато моето тяло D300 замина за Атина за корекция на фронт фокус май месец, се оказа , че е повече от месец и половина в сервиз в София, опитващ се да започне да работи като такъв за Никон ... само с един клиентски Никор 50/1.4, като "тестов" . Според него моето тяло няма никакви проблеми ( особено, след като го заварих със зададени настройки на AF Fine Tuning, при условие, че се постарах да изтрия всички такива, при постъпването за ремонт.)
Длъжен съм да заявя, че хората от сервиза тук бяха много добре настроени и готови да помогнат с каквото могат, но явно все още не бяха достатъчно работили със новия стенд на Никон.
Профайлд би трябвало да знае това, все пак .
С две думи тялото ми бе над 40 дни в "сериз" , само за да се пипнат настройките на AF Fine Tuning ( съмнявам се, че не точно в сервиза).
Искрено се надявам положението да се е променило за добро, Профайлд да е осигурил повече тестови обективи, тъй като хората от сервиза са чудесни!
Профаилд са винаги насреща за сервиз - Д300 замина после за Атина , за да се върне ОК за тест чартове на 2-3м, но вече бек фокус , при снимане над 10-15м .
AF Fine Tuning трябва постоянно да се настройва с промяна на дистанцията
Чакам да минат празниците, за да помоля Профаийлд да пратят тялото на по-читав сервиз ... Дюселдорф
Все по-малко ми се снима ... (безкарайно настройване на AF Fine Tuning)
Публикацията е редактирана (16-12-08 13:52)
|
|