Автор: Orlin
Дата: 26-11-08 11:28
Мисля, че понеже българският език не е първият на raskoll и се получава неразбиране.
"какво не ви харесва на галерията?" за него е добронамерен въпрос, а ние го приемаме за негодувание към критиките.
Сайтът е добре в общи линии. Флашът за мен е загуба на време, но други може да го харесат. Имаш хубави снимки, но имаш и такива които аз не бих показвал.
Съвети:
- Махни повторенията. img_512, 557 и 530 са абсолютно еднакви, а и не са нещо особено.
- Изгради си ясна представа какво точно искаш, просто да покажеш снимките си, да направиш галерия в полза на любителите на природата или да продаваш снимки. Така е ни риба ни рак.
- Ако искаш нещо повече от това да покажеш снимките на приятели, работи за повишаване на фотографското майсторство. Повечето снимки са просто щракнати, нямат художествени претенции. От всяка екскурзия се връщам с хиляди такива и обикновено не ги показвам на никого.
- Помоли някой да прегледа и коригира текста. Българският ти е добър, но тук таме изпуснатият член и словореда дразнят.
|
|