Автор: liyana
Дата: 04-11-08 18:26
Е, и мен ме обраха. Винаги с болка и съчуствие съм чела подобни постигни на други колеги от ФФ. В моя случай съм била следена, а само за да предизвикам съчуствие ще ви кажа, че докато са ми разбивали двойната желязна врата с допълнително подсилване, съседките са били у дома, но не искали да се месят и не им се звъняло в полицията.
Единият лаптоп, който е взет е непроследим по външни белези, защото е чисто нов и е от България, но другият е с по-уточнена физиономия:)) Затова ако на някого предложат Тошиба Сателайт, моля ви да имате предвид следното: машинката е модификация А215, която беше само за американския пазар. РАМ 2, 250гб хард диск (малко вероятно е да го предложат с моите 110 гб снимки). На екрана е с един изгорял пиксел и почти по средата е с одраскване от около 1 см. На клавиатурата, която е без български букви клавишчето F е изтрито.
Знам, че е много малко вероятно откраднатото да се намери, но понеже сме голямо ФФ общество, все пак съм длъжна да споделя, пък кой знае...
За останалите поражения е излишно да разказвам. Идиотите със сигурност са очаквали много повече, но ако мога да се похваля с нещо, то е че по чиста случайност апаратът беше в мен.
Бъдете здрави!
|
|