Автор: exile
Дата: 30-10-08 09:43
не, не, нещо не схващам логиката.
начи АЗ, потребитля, трябва да де ровя по папки и настройки, за да ползвам сайта, при положение, че нико нередно не съм направил, щом всички други сайтове в нета са ми абсолюто безпроблемни!?
найш кога
ми тоя сайт пари прави. тва не е концерт по желание...
в момента, в който на сайта бива поблискувана една единствена реклама, значи тоя сайт става комерсиален и печели чрез мен. и тва автоматично ме вкарва в ролята на човек с право на претенции... и едничката проста такава е да не трябва да си трия кукитата с балтията.
и е добре човек да си поставя амбициозни цели, примерно да си напише сам форума вместо да използва такъв, ама е добре и това да е във възможностите му да го направи и да го поддържа след това... не говоря във възможностите му като програмист, ми в чисто физическите такива, като например да му отделя достатъчно време, или да си наеме човек да го прави.
не искам да звуча като човек, който ви учи как да си вършите работата, просто си мисля на глас, щото съм се наработил по масови сайтове далеч по-амбициозни от ФФ и съм видял как може да се правят нещата.
аз имам доброто желание да си поговоря с някой тук за някой апарат или обектив и си трия кукитата, ама се нервирам. мога да съдя ФФ за емоционален тормоз
|
|