Автор: Davidoff
Дата: 13-10-08 19:19
Идеята се зароди в друга тема, но за по удобно пускам тема по въпроса.
ffwd и аз, организираме среща на стробисти с цел снимки фор фън.
Локейшън: Добрич града голяма, изоставени сгради в соц стил (виж по-долу).
Стил: Strobist hardcore
Сборен пункт: Фоайето на Хотел България - Добрич
Час: 13:00 - Сряда 15.10.2008
Поканени са малки и големи стробистчета и стробисти, моделки и модели.
Фотографите да си носят светкавици и батерии, моделките да(не?) си носят дрехи.
За инфо и заявки за участие: ЛС на мен или на ffwd
Място на снимките
Две възможни места сме набелязали:
Едното е недостроено панелно училище в западния край на града на изхода към Силистра.
Другото е от кръстовището на изхода за Силистра надолу към индустриалната зона на 300 метра в дясно една изоставена сграда тип младежки дом.
Къде точно - ще решим в движение (по-вероятно е второто място).
Уточнение
Тъй като и в темата и на ЛС се получават въпроси от сорта "Ако нямам светкавица и имам малка представа от стробизъм да идвам ли?" ще отговоря тук:
Да! Идвай, стига да имаш желание да се занимаваш с това! Светкавици ще се намерят за всеки, който има желание и идеи (и представа как да ги осъществи), а останалите могат да помагат и да видят как се правят някои неща, да се запалят да експериментират със светлина и т.н. В крайна сметка целта е да се популяризира фотографията и стробизма в частност както и да се забавляваме!
Естествено очаквам от всички присъстващи достатъчно сеиозно отношение към събирането и към другите участници, за да не се превърне добрата идея във фиаско.
За срещата се търсят:
1. Модели (не, че няма, но колкото повече толкова повече). Ако имате съученички/ци или приятелки/и с подходяща визия - поканете ги.
2. Касетофон или CDфон или каквото там се намери на батерии. (ffwd иска да ни създава настроение с музика)
3. Сетих се за третото: Ако някой има видеокамера и иска да снима сбирката - да я вземе! После в стил стробист може да направим компилация и хоп в youtube
Видеокамери са уредени от ffwd. Остава да се намерят доброволци оператори
--------------
Ако някой смята, че ще закъснее да ми пише на лични да му дам телефона си за връзка след часа на срещата.
Публикацията е редактирана (14-10-08 21:20)
|
|