Автор: rhyan
Дата: 30-09-08 23:42
CKD
Вероятно имаш предвид, че SX1 няма да е за изхвърляне, защото само той е с HD видео, и само той е със CMOS сензор.
Съгласен съм, че е първия сапунер с такава матрица, но нека да видим какво ще излезе в крайна сметка. В интерес на истината аз също смея да вярвам, че ще е по-сполучлив модел, но ме притеснява факта, че не излиза сам, а заедно с 10ката. Което ме тласка в посока, че или видеото му не е чак толкова превъзходно, или снимките...
Относно сензорите-да, ок, матрицата е по-голяма, но пък гъстотата на сензорите на квадратен см също са се увеличили, което предполага повече шум, или поне толкова колкото и до сега. Единствено CMOS технологията може да промени нещо, но да видим. Пак да кажа - жалко, че няма RAW стандартно.
По отношение на G9 и G10 - единствената промяна е че пак са дигнали мегапикселите...при това без да увеличават матрицата...
За флашката - греда-само при S5 е при батериите. Моя грешка - в сайт който съм погледнал снимка на S3 реално стои снимка на петицата...
Относно скоростта на снимане на поредица - S1 наистина гледах някъде 4fps, но dpreview пишат 1.1 - значи чакаме да видим.
ето и сравнение на 5те машинки - сами може да видите разликите
|
|