Автор: canonio
Дата: 29-09-08 20:13
LubanskyJR,
ясна е позицията ти... Ама ако 234563 автора пуснат 234563 теми за критика, съдържащи 124537 кадъра, които вече всеки е видял, не са му харесали и ги е игнорирал, в какво ще се превърне основният форум? Съгласен съм да се съживи разделът "критика".
Който иска да влиза там, да отива и да критикува.. Ама историята показа, че този раздел умря, точно защото на никой не му се занимава с критики. Това е неуспорим факт.....
Гадно е, но е факт. Пък и форумът никога не е бил най-справедливата институция
Виж какво си писал в твоята тема, на забележките за цвят, контраст, фокус и т.н.:
Автор: LubanskyJR
Дата: 29-09-08 12:58
цветовете не са проблем. затова има фотошоп. снимано е в РОУ, така че и светлината може да се промени. фокус мисля, че няма само на 3-тата снимка. т.е. има ама на черното...
След като не са проблем цветовите корекции, защо не го направи предварително и да дадеш завършен кадър? Щом като можеш да променяш светлината (това не знам какво е), защо не направи това, което искаш, преди да покажеш файла?
Както ти казах, винаги се стига до оправдания и винаги се оказва, че е пуснат кадър, който не е най-доброто, което може авторът, ама той просто си го е пуснал...
Затова, пускай винаги завършеното произведение и само задавай въпроси. Не коментирай цветоусещането и композиционните виждания на другите. Отсявай каквото ти трябва от мненията и просто игнорирай хората, чието мнение не те интересува, без да им го натякваш.
Това са моите съвети към теб ако решиш да даваш кадри за обсъждане
|
|