Автор: hotsnail
Дата: 19-08-08 22:19
До хиляда лева има два апарата
1. Оли е410 или е420 евитни ама нямат стабилизация т.е. порблем ако снимаш на по слабо осветление. Иначе са рекордно малки и леки т.е удобни за дълго носене.
2. Сони А200 pictures like.no.other
Пентакса е малко по скъп има и малко по солидно тяло от сони. Иначе според мен е по кофти от сони А200, въпрос на лична преценка виж ги в магазина.
За парите на пентакса Сони А300 с лайвВю и стабилизация, няма и място за сравнение с Пентакс. Според мен правилния избор! Никой друг от изброените конкуренти няма всичките екстри в тоя клас.
Никон Д60 е още малко по скъп и няма нищо повече от Сони или пентакс освен че работи с по-малко обективи! Колкто и да ти е странно е така
Сони А350 14 мега пиксела плюс екстрите на А300! за 100-тина лева над А300 имаш най-виоката резолюция в този клас. За пейзажи това си трябва.
Канон 1000Д или 450Д още малко повече пари. Ама и картинката май е най-добра от изброените на притъмнено. Тука обективи обаче бол каквито ти трябват, стига да можеш да ги купуваш.
Олимпус е520 - няма повече екстри от Сони А300 ама май е по-скъп, щото така
Олимпуса и Канона 450 имат лайвВю също само че за разлика от Сони става преидмно за макро, астрофотография и други специални приложения. На сони пък става за кадриране и снимане винаги, щото апарата продължава да рбаоти нормално. За сега само Оли е330 предлага избор как да ти работи лайвВю-то ама вече не го продават.
По тежест мисля че реда е Оли е420, Канон 1000Д, Канон 450Д, Д60, Пентакс, Сони А200, Сони А300 и А350
При олимпус и обжективите са леки щото сензорите са по малки, е и това има цена в някойаспекти на качеството на снимките.
Еми това е.
|
|