Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Лъжци в базара
Автор: stoil   
Дата:   20-08-08 23:43

Много интересно ,
харесвам си аз апарат от базара на форума ,свързвам се с продавача с ЛС /телефон не е обявен/и му потвърждавам цената демек , купувам. До тук добре ама оня почва, не мога днес ,не мога утре и....в тоя дух уговаряме се да изпрати стоката с наложен платеж в някакво неустановено бъдеще. След 1 час без конкретна цел влизам във базара и гледам чисто нова обява за същия модел но с25 на сто отгоре, от друго име но отново без телефон.[smilie10] [smilie11] Имам чувството че се ебават с мен на дребно и не ми е много драго!!!
Моля за коментар нормално ли е това в този саит.
PS. Модела за който говоря не се предлага често даже, хич.

Отговори на това съобщение
 Re: Лъжци в базара
Автор: navy   
Дата:   20-08-08 23:45

Човека сондира дали има интерес на тази цена... вижда, че го съсипват от ЛС и вдига цената през друг ник [smilie7]
Тарикатско, а?

Автор: boni   
Дата:   20-08-08 23:55

А ти писа ли на мейла на админа, че имаш съмнения за човек с многократни регистрации в базара?

Автор: todorov   
Дата:   21-08-08 00:31

То това му е работата на човека да следи за многократни регистрации.
Направил си го е перфектно - уведомява целия форум [smilie24]
Но добре беше и никовете да посочи !

Дата:   21-08-08 00:37

Navy ,ако това е тарикатско ...абе здраве му кажи ,още не съм сигурен дали е такава ситуацията , ама се чудя на собствения си акъл що не си ида в павилиона при моите хора ами се правя на циганин за някой лев.
Аз от 16 години си изкарвам хляба с търговия на техника и работя 80-90% на мъжка дума, явно не съм се ИЗТАРИКАТИЛ така да се каже.[beer]
PS. апаратчето е обявено за ново ,ама било на 100 кадъда и ....... [ezik]

Дата:   21-08-08 00:40

И никовете са...

Дата:   21-08-08 00:45

boni ,
Не знзм дали става дума за многократни регистрации или за група пишлемета решили да изкарат някой лев. Ако не си спази уговорката до ден два ще публикувам никовете от които съм имал лс /теса два [smilie11] /
ище уведомя админ.

Дата:   21-08-08 00:48

Ден-два и някой хлопне в капана...
Та...никовете са...
Хайде не си опорочавай сам темата [smilie8]

Автор: vgramatikov   
Дата:   21-08-08 00:49

Има има аз хубу че си зех нов д80.
Имаше некви...пуска темата ..няма номер няма нищо.
Пратиш му ЛС то ти пише че е забранил личните съобщения...
Тапотии....
Може би точно в базара липсва контрол на админите.
Но те не носят отговорност .Това е изрично обяснено.

Та :) Късмет.
Имаше мн точни хора.Званяха ми ....и тнт
Взех си сигмата ot vknbg.
Много коректен човек!
По еконт...предложи ми даже ако не ми хареса да му я върна той да ми върне парите,
Какво повече [smilie24]

Автор: next_time   
Дата:   21-08-08 00:58

Много пъти в спорове дали е нужно да се пише без правописни грешки във форум насочен към фотографията съм заставал на страната на неграмотните.

Сега си задавам въпроса кое е по-зле - да се пише с правописни грешки или да се пише на селяшко-уличен жаргон.За този жаргон маи правопис не важи така че там понятие "грешка" няма.

Не че е по темата просто се присетих и ..... споделям[smile]

Дата:   21-08-08 01:00

todorov,
Обещавам ти лично да ги публикувам ,но въпросното лице е направило някаква уговорка със човек от офиса ми за петък , както виждаш старая се да не изпадам в подробности защото на 35г. все още вярвам в човека /не в дядо коледа/ и не искам да набеждавам някого преди да съм 100% сигурен [beer]
Добрата ми стара интуиция обаче подсказва че най вероятно е ТАРИКАТЛЪК.

Публикацията е редактирана (21-08-08 01:03)

Автор: PeterPAN   
Дата:   21-08-08 10:30

Бе за това трябва да има и РЕЙТИНГ за продавачи и купувачи а не само ИЗМИСЛЕНИЯ "Б" [smilie5]

Автор: vladod   
Дата:   21-08-08 13:47

Навсякъде има черни овце, но това си е част от удоволствието! Аз съм си купил много неща от този базар /някои и на по-висока цена от магазинската, ама какво да се прави, като в магазините просто ги няма/ и се радвам, че го има и, че продължава да функционира, независимо от "старанието" на някои "прдавачи" и "купувачи" /мисля, че е ясно защо са кавичките/ [shtrak]

Автор: ifoto   
Дата:   21-08-08 15:04

Има за съжаление лъжци в базара.Май-юни си търсех апарат.И тъкмо си харесам нещо,уговарям по телефон.на ЛС и смятам че съм уредил въпроса.На другия ден се почва "съмнявам се,че са ми го сменили",или пък"той е на племенника и той реши че не му се продава",или "не ми е дошъл новия апарат от Америка","оставям си го за 2 тяло".
Това са няколко съвсем истински отговора ,които получих за апарати 10Д и 20Д.
Купих си 20Д от един пич от Варна.Ника му е СТЕНАТА.Много точен.

Re:
Автор: CTEHATA   
Дата:   21-08-08 15:25

ifoto: благодаря!

Аз както съм патил от купувач, не е истина просто. Изпращам апарата по куриер в късния следобед и в 11 вечерта получавам СМС "намерих по-добра оферта"...
Но със псевдопродавач не съм се сблъсквал,макар че съм пазарил едно-друго.

Дата:   21-08-08 16:03

И в двата случая е неприятно да усетиш че те работят, в края на краищата не може да се съмняваш във всеки и всичко, това е базар а не битпазар нали???[beer]

Автор: d256h   
Дата:   21-08-08 16:37

Хей, хей!
Хайде накрая кажи никовете на тези хора, пък ние ще ги имаме пред вид??????!!!!!!

Re:
Автор: asenr   
Дата:   21-08-08 16:48

stoil - пуснал си тема да ни кажеш че май се опитват да те изработят, но не си сигурен. Т.е. или опитват да те изработят, или не опитват да те изработят. Разбрахме

На твое място бих изчакал резултата, защото в твоя случай няма опасност да загубиш пари, а само да не си купиш фотоапарат, и след това да пиша на админ или да пускам тема.

Автор: IDA   
Дата:   21-08-08 16:54

Аз наскоро за малко да изгърмя, но ме предупредиха, (благодаря ти, Deniac), и се усетих навреме. Стигнах до извода, че човек трябва да е безкрайно предпазлив с хора, които са се регистрирали наскоро, нямат нито една снимка в профила си, а продават скъпа техника. Тези хора много лесно се разпознават по начина, по който са формулирали обявата си и пишат в темите. Те обикновено са неграмотни или полуграмотни.

За в бъдеще съм решил да купувам само от хора, които са известни със своята коректност.

Автор: delivero   
Дата:   21-08-08 16:58

Базара е хубаво нещо. Аз съм си разпродал доста лична техника през него.
Имах канон 300Д на 99000 кадъра като го написах бая ми се смяха защото затора му щял да се счупи живота му бил към края, ама не съм излъгал никого. по Еконт съм изпращал 17-40л без проблем и съм попадал на добри куповачи.
а това че се е навъдило с пишлемета то е на всякаде.....

дано се опазим от тях[shtrak]

Автор: matataupa   
Дата:   21-08-08 17:08

ИДА няма да си купи от теб!!!
направи правописна грешка. Покай се[smilie5]

Дата:   21-08-08 18:09

Едно е да сбъркаш и да се покаеш, друго е да си неграмотен. За неграмотността няма прошка, НИКЪДЕ ПО СВЕТА!

Дата:   21-08-08 18:13

Ето, вижте това:

http://psabev.blogspot.com/2007/06/blog-post_04.html

Дата:   22-08-08 00:52

asenr ,
Казах че ще ги напиша в петък, тези прословути никове.
Оказа се че въпросният продавач е публикувал обява /купувам/ за същия модел преди 15 дни ,а всички обяви в базара от този месец за този модел апарати са от Пловдив /както и моя продавач/.[beer]

Автор: snoopoff   
Дата:   22-08-08 13:41

Петък е :)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »