Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 изгубена фоточанта,пълна с техника...
Автор: flipbeat   
Дата:   11-08-08 15:16

тази сутрин,към 5 часа сутринта е загубена черна чанта "ТАМРАК" СЪС ТЯЛО Д70 И ОБЕКТИВИ НИКОР-18-55мм, 70-300мм светкавица "сигма" 500G,карти и зарядно.това е станало в софия,кв. "подуене"-герена, на кръстовището на пазара.
всяка полезна информация ще се заплати.
0885724321.
ще "ъп-вам" темата.

Отговори на това съобщение
 Re: изгубена фоточанта,пълна с техника...
Автор: DEKOV   
Дата:   11-08-08 15:48

Стискам палци!
[smilie24]

Дата:   11-08-08 18:13

[smilie11]

Автор: Apostol.Hristosov   
Дата:   11-08-08 18:21

Как точно е станало ще е интересно да се разбере?

И дано се намери!

[smilie24]

Автор: SLR   
Дата:   11-08-08 20:28

"към 5 часа сутринта" - това неще да е било на трезва глава[smilie8]

Успех все пак, като е загубена а не открадната все има шанс да я намери някой добър човек.Дано имате и някакъв адрес на чантата та да знае къде да се обади.

Един приятел си беше снимал адреса и телефона, и го държеше заключен като първи кадър на картата в апарата, тогава ми се струваше смешно но наистина при евентуална загуба все пак има шанс някой почтен човек да те издири и да ти го върне[smilie8]

[smilie24]

Автор: graphic   
Дата:   11-08-08 20:34

Горкия [smilie2] Стискам палци [smilie24]

Автор: samara   
Дата:   11-08-08 20:47

...требе да е имало знойна муделка у другата ръка [smilie8] , обещания за сеанс [smilie3] , един господ знае какъв точно [smilie21]
...иначе как се губи чанта, ако първо не си загубил главата си [ezik] [smilie18][shtrak]
П.П...успех, дано се намери [smilie24] [beer]

Автор: simon4o_bg   
Дата:   11-08-08 21:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: simon4o_bg   
Дата:   11-08-08 21:33

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: n1x0n   
Дата:   11-08-08 22:11

какво такова благодаря ми каза изпод мустак

...а ти кво, свирка ли очакваше да ти врътне?!
Направил си нещо добро - не очаквай нищо в замяна, защото това обезмисля нещата.

Другият път продавам и парите ги изпивам с приятели..

Това ще стане като ти изгубиш нещо и някой друг реши да бъде селяк... и неговите познати ще пият за твоя сметка.

Автор: Privilege   
Дата:   11-08-08 22:21

Пък то и с тая чанта няма да може да се напиете като хората... [smilie18] [shtrak]

Автор: benchy   
Дата:   11-08-08 22:22

"...Пущай хляба си по водите, защото след много дни пак ще го намериш..." (Екл. 11:1)

Simon4o [smilie11]

Хубаво си направил, че си върнал на момичето телефона. За такива неща човек не бива да дири отплата. Ти какво очакваше да получиш от нея? Извинявай, но каквото си търсил това си намерил... Вероятно тя е усетила, че очакваш нещо повече от нея и се е почувствала неловко - затова с половин уста ти е благодарила. А може пък да си е спомнила, как преди време тя е намерила нещо и не го е върнала, а сега се е намерил един добър човек да постъпи обратно на това което тя е направила... Я се постави на нейно място, или на мястото на колегата с чантата. Темата е много дълбока и е въпрос на морал и възпитание. Нямам намерение да поучавам някого, а и не е тук мястото да го правя. Дори 100 пъти да намеря нещо чуждо и 100 пъти да не получа благодарности, каквито някои си мислят че трябва да получат пак бих върнал намереното.

Предпочитам вечер като си лягам съвестта ми да е чиста.

Дано върнат на колегата изгубеното [smilie8]

Автор: AndreyIst   
Дата:   11-08-08 22:23

Малее, ама аз живея точно там, на 50 метра от кръстовището. Мястото е център на местните бандитчета, едва ли ще го предадат.

Успех, дано не съм прав.

Автор: SLR   
Дата:   11-08-08 22:27

Абе наистина хора разни, аз затова казвам че може и да я намери някой свестен.

Иначе като става въпрос за телефони, преди 10-тина години намираме забравен в кръчма в Боровец един топ модел Мобифон/Бенефон Делта май беше/, който тогава струваше колкото една жигула на старо.
Връщаме се в София, намираме по последните набрани номера собственика и му казваме да дойде да си прибере телефона. Той вика - "Какво искате", ние /с моя приятел/, му казваме че нищо не искаме, просто да дойде да си го вземе.

Както и да е, на другия ден беше пратил охраната/150 кила/, да го вземе от офиса, който пак ни пита " и вие 'са кво искате", след като му казахме че нищо не щем, той също си тръгна много учуден и изпълнен с подозрения[smilie5]

После се замислихме, че при това положение бутилка Финландия щеше да ни се отрази добре, ама пусти алтруизъм... [smile]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   11-08-08 22:31

Което ме подсеща като си загубих телефона, човека който го е намерил звънна на приятел от телефонния указател и каза, че го е намерил, и че каквото си намериш за теб си оставало. Попита ме дали си искам информацията от телефонния указател и другите данни. [smilie10] [smilie18] [smilie18]
За мен точно това беше важно де, всичко ми беше вътре и бях се отчаял. Уговорихме се да направи бекъп и да ми го изпрати по мрежата. Така, че хора всякакви. [smilie18] [smilie11] Но в крайна сметка и двамата бяхме доволни. [smilie18]

Автор: jivkojj   
Дата:   11-08-08 22:44

А аз имам даже по-грозна случка - пак с мобифон - Нокиа 650 или нещо такова.
Отивам в един магазин да търсим хладилник ли пералния ли беше забравих. На излизане се усещам че телефона го няма. Явно паднал, а си спомням че преди да вляза говорих по него. връщам се в магазина и питам продавача дали е намерил нещо - оня ме гледа с ей такива очи [smilie10] . Набрах от друг телефон - даваше че е изключен. А иначе други хора нямаше - нещо като склад. Много се натоварих тогава м.... му крадлива, ама като няма как да докажа [smilie23]

Автор: aeobs   
Дата:   11-08-08 22:46

Най-важното е да не се натоварваш.
Просто вещи, които се възстановяват. [smilie3]

Автор: logologo   
Дата:   11-08-08 22:48

Преди 3 месеца си джиткам с един приятел и намираме една нокия е60 май - готин слайдър...., вдигнахме го от земята и се разбрахме ако се обади човека да му го дадем. И така вървим си и по едно време дрънчи телефона - на дисплея пише "Аз вивател" :)
Вдигам аз : Ало
Отсреща дамата: аз таковата телефона ми
Аз: Елате да си го вземете. Ние отиваме в тая и тая кръчма
След 20 мин. дамата доде, дадохме и телефона - тя като почна да иска да ни черпи, да ни слага едни пари на масата.....
Стана ми хубаво, никога няма да задържа такава вещ - ако съм сигурен, че ще попадне в ръцете на истинския собственик - връщам.

Публикацията е редактирана (11-08-08 22:49)

Автор: canonio   
Дата:   11-08-08 22:50

Е60 не е слайд....
Най-коравата нокия на света е. И няма камера :) Аз съм с такава :)

Автор: logologo   
Дата:   11-08-08 22:53

@canonino
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1299
ей такава беше.... ;)

Автор: ivan.draganov   
Дата:   11-08-08 22:59

- тя като почна да иска да ни черпи, да ни слага едни пари на масата.....
Стана ми хубаво, никога няма да задържа такава вещ - ако съм сигурен, че ще попадне в ръцете на истинския собственик - връщам.

Това хубаво ...дано дама намери чантата на колегата ...и да има да се черпят ....[beer]

Дано се намерят нещата ,да вярваме че има и добри хора !

п.п. В много странен час са се загубили ,но това е съвсем друга тема [smilie24]

Дата:   11-08-08 23:15

a бе баш по темата си е ама айде [smilie18]

Дата:   12-08-08 00:56

aми не е бил много трезвен пича с чантата...и най-тъпото е,че е станало на 100 м от тях...
пусти късмет.

Автор: AndreyIst   
Дата:   12-08-08 01:10

Ама той да не ми е съсед, да не го познавам. Ние, юнаците от Подуяне не сме толкова много ... [smilie22]

Автор: Breach   
Дата:   12-08-08 01:13

@Privilege, как всички доволни бе, тоя е яко нагъл :-) Пари за трансфера на данни не ти ли поиска?

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: