Автор: _Tais_
Дата: 12-08-08 17:26
Като начало си фиксирай размера на главната таблица - при големи резолюции се разжабва до безкрайност и на мен ми стои тромаво и неестетично. В твоя случай, тъй като имаш лява и дясна колона е добре да е 1024 пиксела.
Тези два реда на навигационния бар ама хич не ги одобрявам. Изведи си главните неща на един ред, другите ги дай вляво, или пусни препратки от вътрешни страници. В дясната колона е голо засега, надявам се да вкараш още боксове с инфорамция.
За дизайна - ами няма такъв в момента. Хедъра ти е безмислено голям и още по-безмислено зелен. Като начало махни поне този глоу около буквите - ако на печатен дизайн изглежда добре, то в уеб дизайна за мен максимум сянка е допустима и то съвсем прозрачна.
Шрифта - намали размера, особено на заглавията - наистина изглежда супер архивно така. Наблягай на тъмносивия цвят за шрифта, черен само в краен случай..., а за текста изобщо - в по-малки таблици, за да не се налага на потребителя погледът му да минава от край до край на монитора...
Има и още много да се каже, но колегите по-горе са прави - обърни се към професионалист :))))))))))
Публикацията е редактирана (12-08-08 17:29)
|
|