Автор: hotsnail
Дата: 11-07-08 09:13
miton А700 няма лайвВю.
Иначе на А300/А350 има. Това че трепери образа е глупост. Ако фотографа страда от паркинсон може и така да е, не знам, при мен не трепери, на 210мм си е екстра от ръка.
Освен това при Сони тая екстра работи за разлика от разни аматьорски изпълнения при конкуренцията - има АФ, има добър рефреш, чупещ се дисплей.
Тъпото е че рядко има снимки дето да ти трябва. Това дето съм открил до сега е за предметна фотография, пейзажи (може би макро), нощни снимки е невероятно хубаво. Абе всичко от статив ми се чини смислено. Сигурно и за снимки от неудобни положения - не съм пробвал макар че за това го купих. АФ-а е по хитър като си на лаивВю т.е. сеща се къде да заключи фокуса, дори май е една идея по-бърз. Сигурно ако си имаш сапунер и минаваш на ДСЛР ще се радваш в началото.
Според мен обаче ако си снимал с ДСЛР не си струва да се взима А300/А350 заради лайвВю-то само, ако можеш да прежалиш 2000 за А700 със сигурност е по добре.
А апарат по-добър от А700 еми в момента има 4-5 на пазара ама са доста скъпи - едноцифровите Канони и Никони. А700 е почти копие на Д300, само кутията и АФ сензора му май са по различни.
Иначе дали си струва А300 пред А200 заради лайвВю т.е. 200 лева, мисля че да.
Публикацията е редактирана (11-07-08 09:14)
|
|