Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Сефтето
Автор: Myth   
Дата:   02-07-08 15:48

Мислех, като, кача някъде снимките да я пусна темата, ама пусти мерак да се похваля, то тук на вас ако не се похваля, на кой друг.
Та направих сефтето на сватба, разбира се пари не съм взимал, отказах още преди сватбата да снимам и им казах да си наемат фотограф, който си се занимава с това и, че не се чувствам достатъчно уверен, а би било хубаво да имам малко повече техника. Но им казах, че ще снимам пробно и разбира се ако си харесат снимките ще им ги подаря на диск. Е днес се престраших да кача снимките на компа и останах приятно изненадан, резултата според мен е задоволителен, а булката остана мноооооого доволна. Скоро ще кача някъде кадри та да ме разкритикувате набързо. С официалният фотограф се разбрахме без проблеми, в смисъл, че беше учтив "колегата" попитах го преча ли му, човека си каза изобщо да не се притеснявам и така.....
Сега някой да не ме навика, че съм пуснал безмислена тема, така е ама пусти мерак да се похваля та.....

Отговори на това съобщение
 Re: Сефтето
Автор: asahi   
Дата:   02-07-08 15:52

Хареса ли ти?

Автор: j_mironski   
Дата:   02-07-08 15:53

Имал си късмет че фотографа не те е наритал
Доста хора се оплакват от тая работа

Re:
Автор: Davidoff   
Дата:   02-07-08 15:57

Е ако снимам сватбата на приятели да очаквам фотографа да ме нарита ли?

Автор: ogimag   
Дата:   02-07-08 15:59

Сетих се за един виц за Иванчо и сефтето... [smile]

Дата:   02-07-08 16:01

За какво да ме нартва, в случая съм поканен на сватбата, като гост, второ имам ангажимент и уговорка да снимам, отделно от официалният фотограф, за което пари НЕ ВЗИМАМ. Нито хляба съм му взел нито цената съм му подбил, освен това най-учтиво го попитах преча ли му по някакъв начин, човека си каза "Не, изобщо не се притеснявай"

Дата:   02-07-08 16:02

asahi написа:

> Хареса ли ти?

Резултата или самият процес?

Автор: djogata   
Дата:   02-07-08 16:03

Според мене добре си е постъпил професионалния фотограф - какво толкова, нали на него му е платено, и ако Myth не му е пречил, къде е драмата [smilie5]

Сигурно ще ти е интересно ако вземеш твоите снимки и ги сравниш с тези на официалният фотограф - може да видиш къде той се е представил по-добре от тебе и да понаучиш нещо (надявам се да се е представил по добре, нали затова са му платили твоите приятели) [beer] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   02-07-08 16:09

Процесът. Резултатът трябва да се харесва на други.

Дата:   02-07-08 16:21

asahi написа:

> Процесът. Резултатът трябва да се харесва на други.

Ами да хареса ми, защо да не ми хареса, обичам да снимам, особено се кефя, че снимките в повечето случаи са се получили непринудени, докато те позират за професионалният фотограф аз щракам от други ъгли и.... ми надявам се утре ако не дне да кача снимки и да видите, само да питам младоженците дали нямат нещо напротив. Пък и критиката ще ми дойде добре.

П.П. А колкото до резултата, според мен задоволителен, далече от много добър, но достатъчно добър, може да се каже, че горе-долу съм се справил, а булката ги хареса мнооооооого, повече от доволна остана. Каза трябваше теб да извикаме, аз и казах, да изчака и да види снимките от професионалният фотограф пък тогава пак ще си говорим, предполагам човека се е справил много по-добре от мен.

Публикацията е редактирана (02-07-08 16:26)

Автор: navy   
Дата:   02-07-08 16:28

Аз като ходя на сватба на роднина АЗ наритвам фотографите [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Ама напоследък предпочитам на плюскам..

Автор: vladod   
Дата:   02-07-08 16:37

Изобщо не ходя на сватби на роднини!!!
Аман от мушмороци, искащи да минат тънко с всичко - да си плащат на фотограф [shtrak]

Автор: amon_amarth   
Дата:   02-07-08 16:39

абе като Нави е най-добре. и аз процедирам така като цяло. въпроса е да отидеш и да се забавляваш, а нека другите да работят ;)

Дата:   02-07-08 16:39

Ха ха, що мразиш роднините си беее [smilie5]

Дата:   02-07-08 17:13

Ами за мен това беше възможност да се пробвам все пак и да науча нещо, да започна от някъде. Най-големият проблем обаче е, че все пак със вградена светкавица и китов обектив нещата са малко, хайде, китовият обектив както и да е всъщност резултата в това отношение е ок, но определено си иска и външна светкавица, че ако може и две или три, този проблем те първа ще го решавам.

Дата:   02-07-08 17:18

Хе хе, а кога ще усетиш сладостта на парите [smilie7]
И като ги метнееееш послееее... смяяятай!

Дата:   02-07-08 17:31

navy написа:

> Хе хе, а кога ще усетиш сладостта на парите [smilie7]
> И като ги метнееееш послееее... смяяятай!

Това последното малко не успях да го схвана.[smile]

Дата:   02-07-08 17:37

Ми ще метнеш сватбите бе, мой [smilie5]
Ще си вземеш една хубава асистентка...
Да ти брои парите [smilie7]
И да не та бият пияните сватбари, ако не се харесат на снимките [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: antoan   
Дата:   02-07-08 17:39

navy,
И аз не можах да разбера какво имаш предвид?[smilie11]

Дата:   02-07-08 17:40

Като разберете ми кажете [beer]
Че и мен взе да ме гложди едно любопитство [smilie8]

Дата:   02-07-08 17:47

navy написа:

> Ми ще метнеш сватбите бе, мой [smilie5]
> Ще си вземеш една хубава асистентка...
> Да ти брои парите [smilie7]
> И да не та бият пияните сватбари, ако не се харесат на снимките
> [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Уф, ама си ми странен, не мога сега да те разбера, иронизираш ли ме, подиграваш ли ми се или просто си приказваме без никакво лошо чувство, аз приемам, че не е с лошо и подигравателно чувство. Та да си кажа, да имам желание да се развивам в тази насока (за някои, сватбената фотография, не е фотография) но аз виждам възможност да изкарвам пари от нещо, което ми е приятно и имам шансове да се науча да върша добре. Ясно е че първо ще трябва да понатрупам "малко" опит и ми става ясно, че без никакви допълнителни вложения трудна работа, ако искам да си върша работата добре и хората да са доволни, на първо време според мен най-належащото нещо е външна светкавица. Та така.....
Сега някои пък ще ме упрекнат, че с трици маймуни искам да ловя, ама какво пък не всеки има възможност да тръгне с мноооого кинти напред. Малко по малко ще се обзаведа :-).
Нека кача утре снимките някъде да ме направите на пух и прах пък ще видим.[beer]

Публикацията е редактирана (02-07-08 17:49)

Дата:   02-07-08 17:51

...просто си приказваме без никакво лошо чувство + майтап [smilie24]

[beer]

Автор: ejko   
Дата:   02-07-08 17:58

Myth успех, брат[smilie24]
Аз си спомням на моята първа сватба за пари как ми трепереха ръцете..., като на шофьорски курс:))) И до ден днешен не обичам да снимам сватби, защото много се вживявам и се изнервям.

Автор: antoan   
Дата:   02-07-08 18:08

Да снимам сватби за мен е голямо удоволствие и разбира се добър доход!!!
Какво по-хубаво от това[smile]
Всеки път се запознаваш с различни млади хора...Трупаш опит и контакти, забавляваш се !!!
Дано успееш да се наложиш на пазара[smilie24]

Автор: DeyanStefanov   
Дата:   02-07-08 18:14

дайте да видим булката де! [smilie21]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »