Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 samsung u-ca 505
Автор: prekrasni4ka   
Дата:   09-06-08 19:51

Bih iskala ako e vuzmojno da mi dadete re6enie na sledniqt problem, koito imam. Zakupih si fotoaparat SAMSUNG U-CA 505, bez
kabel za pc, kato si mislih 4e 6te go namerq lesno.Obikolih nqkolko ot po-golqmite magazini za tehnika i nikude go nqma6e, za6toto bil star model.Poneje vutre v aparata imam mnogo vajni snimki, koito mi trqbvat (aparata ima opciq-copy to card) zakupih karta s pamet (secure digital, 1 GB)i star reader, s koito da izvadq snimkite.Pribrah se v ku6ti i kogato slojih kartata na aparata, opciqta "copy to card" ne se aktivira. Sega ne znaq kakvo da pravq i mnogo bih vi bila blagodarna da me posuvetvate ot kude da si namerq takuv kabel i za6to aparata ne priema kartata(moje da e golqma pametta na kartata).Su6to ako nqkoi pritejava takuv kabel, bih si izvadila snimkite, kato razbira se si zaplatq za tova. PREDVARITELNO VI BLAGODAQ!!!

Отговори на това съобщение
 Re: samsung u-ca 505
Автор: ALBIREO   
Дата:   09-06-08 21:42

Снимките ти трябва да са на картата. Опитай се да я прочетеш с кардрийдъра, който си купила.
За целта трябва да включиш кардрийдъра в някой от свободните USB портове на компютъра си. Вадиш картата от апарата и я поставяш на съответното място в кардрийдъра. Опитай [shtrak]

(и е добре да пишеш на кирилица, все пак [smilie3])

Re: samsung u-ca 505
Автор: prekrasni4ka   
Дата:   10-06-08 12:57

Много ти благодаря за съвета, но искам само да кажа, че снимките са ми в памета на апарата и проблема е че когато сложих картата с памет, за да ги прехвърля на нея, опцията copy to card не се вкл.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »