Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon err 05
Автор: emax   
Дата:   17-05-08 18:32

Някой има ли идея как се коригира тази досадна грешка на светкавицата, когато вградената светкавица заяжда? Има ли начин да оправя проблема сама или задължително трябва да отиде на сервиз?

Отговори на това съобщение
 Re: Canon err 05
Автор: dau   
Дата:   17-05-08 18:35

когато натиснеш да я отвориш дръпни я леко за върха с ръчичка, малко от подпомагане се нуждае [smilie10]

Дата:   17-05-08 18:38

да де, ама е досадно

Дата:   17-05-08 23:21

[smilie8]

Автор: jivkojj   
Дата:   18-05-08 00:28

Тея Канони май си правят мизерийки доста. Имам един 400д дето от време на време почва да ми дава err 99 и после се оправя, работи известно време и пак ерр.99. Пракатически не мога да разчиам на него заради това. Трябва да вадя батерията за да се оправи - досадна работа.

Относно err 05, докато търсех за моя, видях че е много често срещана. Оправят го гаранционно, а ако е изтекла гаранцята, хората пилят със шкурка и се оправя. Явно производствените толеранси са големи и от там произтича този проблем.

[beer]

Автор: asahi   
Дата:   18-05-08 00:38

Презорила се е механиката на светкавичката. В сервиза ще ти го оправят бързо.

Автор: fantasyboy   
Дата:   15-01-12 20:56

Колеги, и аз имам същия проблем. При мен обаче светкавицата се отваря, а грешката пак си излиза, сякаш електрониката няма информация че светкавицата е отворена. Имате ли някакви по-различни идеи? Или да ме насочите към сервиз във Велико Търново. Благодаря ви предварително :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »