Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Ще купувам апарат
Автор: hidden_skills   
Дата:   14-05-08 11:51

Начи спестих 200(може още да пасъбера)лева и мисля да си купя дигитален апарат за толква(г/д).Работата е че не правя голяма разлика между марките магазините и моделите на тия продукти..може ли някой да ми помогне с евентуално магазин марка и модел да ми каже какво да НЕ купувам и какво да има задължетелно..от Пловдив съм!

Отговори на това съобщение
 Re: Ще купувам апарат
Автор: deathzone   
Дата:   14-05-08 16:06

От сапунерките си купи един Канон и си патрон.

Автор: ogimag   
Дата:   14-05-08 16:22

Събери още малко. Парите за съжаление не са много. Само не взимай Практика, Бенк... и разни подобни! Нека да е нещо марково дори и от по-нисък клас. Ако не те притеснява- виж и в Базара- нещо втора ръка!

Автор: stoyan_5   
Дата:   14-05-08 16:28

hidden_skills - когато се спреш на даден модел, влез в гугълъ и потърси ревю и снимки правени с него. Попрочети какви са недостатъците му и прецени дали ще ти пречат толкова много ...
Успех!

Автор: ffwd   
Дата:   14-05-08 16:35

Помислих, че е кашалот, но е твърде кратко и незавършено. [smilie18]
[beer]

Автор: ogimag   
Дата:   14-05-08 16:36

ffwd- в Пловдив няма кашалоти [ezik]

Автор: viktorios   
Дата:   14-05-08 16:53

Отиваш в първия магазин за техника или този където са най-ниски цените и си купуваш първия апарат който влиза в този клас: Sony, Canon, Nikon u Olimpus...Другите няма смисъл.Вече сам прецени кой ти харесва! [cool] По принцип като за начало няма смисъл да се изхвърляш много!

Публикацията е редактирана (14-05-08 16:56)

Автор: iiccoo   
Дата:   14-05-08 16:58

За такава цена всички са почти еднакви като екстри :) Избери единствено марката (както те съветват по-нагоре) и гледай да ти е удобен и да е мъничък да го носиш в джеба [beer]

Автор: topniki   
Дата:   14-05-08 18:20

Може ли някой да каже дали Canon Powershot S5 IS Digital Camera - Black е добър? А Panasonic DMC-FZ18 8.1MP Digital Camera Black ? Благодаря предварително!

Дата:   14-05-08 18:30

Хора мирси за информацията а искам да питам какво е лошото на BenQ аз тази марка много я харесвам но гледам че сте я изклиучили като вариянт :) мерси пак

Дата:   14-05-08 18:38

изклИУчена е от вариЯнт, защото ще е късмет ако намериш нещо здраво и качествено, а е по-добре да заложиш на традициите на по-старите и доказани марки [smilie24]

Автор: imitev   
Дата:   14-05-08 19:45

За 200 лв. каквото и да си вземе ще снима някакси...

Само за снимки на хора ще трябва да ги моли да позират [smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   14-05-08 19:54

Ще ти трябват още батерии, памет и книжки по фотография и българска граматика.

Дата:   14-05-08 20:00

Може би трябва да започне с последното [smilie5]

Дата:   14-05-08 20:49

Не мога да разбера къв ви е проблема.Ако ще пишете , пишете по темата.Кви са тия комплексарщини

Автор: MarinY   
Дата:   14-05-08 21:27

Проблема е, че както пишеш, така и ще снимаш. По-добре не си купувай апарат,а се почерпи някъде.

Дата:   14-05-08 21:35

Аз този апарат не го купувам , за да ставам фотограф.Ти откъде ме опозна толкова та такиа изводи прайш.За първи път пуснах тeма тука, вече няма да правя тая грешка. То тва заради такиа дето следат по темите за правописни грешки и гледат веднага да си изкарат на яве знанията независимо за кво стаа въпрос :) Хитро

Автор: insight   
Дата:   14-05-08 22:18

1. Не се впрягай толкова
2. Ако ти харесва БенКю-то - купи си го.
3. Ако искаш да правиш читави снимки, виж какво са ти написали.
4. Правописа не е без значение, правописните ти грешки няма нужда да се търсят, те се набиват на очи.

Дата:   14-05-08 22:52

Според мен да седнем да (като каза не търсим грешки) отбелязваме(използвам) ще е много безсмислено и тъпо та затова и аз не си даам зор да пиша правилно.. тва го права при необходимост(явно не съм ценител на правописа)..се едно в нета та и на други места на хората им пука за правописа..PS:за първи път използвам форум грешките ми са от невнимание...и моля стига оффтопик както се вика ;) незнам тук как се процедира по затваряне на темата ама на тая и e времето

Публикацията е редактирана (14-05-08 22:53)

Автор: MarinY   
Дата:   14-05-08 23:18

Явно извън темата - писането е копие на мисленето !!!

Автор: Soul_fly   
Дата:   17-01-12 19:59

здравей аз ти предлагам моя, защото взех ДСЛР http://www.dpreview.com/products/panasonic/compacts/panasonic_dmcfs42 на цена около 200лв

Автор: Jim__Beam   
Дата:   17-01-12 20:17

... Как ти е паролата , та да ти затворя темата .... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: io_bs   
Дата:   17-01-12 20:26

За 4 години дали няма да си е намерил човекът вече [smilie18]

Автор: ludiakolio   
Дата:   17-01-12 21:44

От сапунерките - скачай смело на Сони,от личен опит го казвам.Ще има да щракаш бая годинки без грижи,а и батерийките им са вечни.Имам сапун на Сони от 10 години и като го заредя и забравям кога се случило това,a си вади доволни снимки за размера си.
Цанони,Кони и други величия - само заради марката,но си ходят все с дефектите и все нещо не им е наред пък и ги произвеждат за да покрият пазарния диапазон.
Относно коментарите на "Про-тата" във форума - не им обръщай внимание.
Успех

Автор: alphatier   
Дата:   17-01-12 22:13

Ей тва датата е голямо нещо,само да се научат някои хора да я гледат,цена няма да имат [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »