Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Прочутия Карл Лагерфелд !
Автор: канювиги   
Дата:   18-04-08 00:28

Интереса ми е подхванат от вечерната навинарска емисия и краткия репортаж.За съжеления не можах да присъствам на изложбата.
Апела ми е нека някой който е присъсвал качи снимки ,тъй като видях много много фотографи снимащи големите фотоси.

Отговори на това съобщение
 Re: Прочутия Карл Лагерфелд !
Автор: matataupa   
Дата:   18-04-08 02:01

муш[smilie5]

Не съм ги разглежда, споходих братлето и щракнах няколко[smilie7]

Автор: borissov   
Дата:   18-04-08 11:33

Изложбата си заслужаваше, много добри портрети....

Автор: icikonti   
Дата:   18-04-08 12:15

Педерфелд????

Автор: Lalinda   
Дата:   18-04-08 20:00

Призовавам пускащите във форума обяви за фотографски прояви да проверяват източниците си (часове, дати), преди да ни канят по изложби и вернисажи.

В съобщението на първа страница, предоставено от любезната Dessisslawa пише, че изложбата може да се види до 19.00 ч., само че фотосите са били прибрани още в 17.00 ч., каквото е било реалното време, както и да е, да са живи и здрави информаторите, иначе току-виж тия, които не гледаме и телевизия, само да чуем за тези прояви по радиото.

За утешение на изпусналите, които от 10 до 17 ч. са на работа (като мен) и нямат възможност да се шляят от изложба на изложба и да прелитат от вернисаж на вернисаж в работно време, мога да споделя изключително секретната информация (която прозира, за по-схватливите, и от съобщението на Dessisslawa), че 25-те фотоса са отпечатани в априлския брой на българското издание на Мадам Фигаро, което може да си купите само за 2 лв. от която и да е будка за вестници (на корицата е самият Лагерфелд) и да си ги поразгледате без да се притеснявате, че някоя фотозвезда или потребител на фотосайт изкуство е наблизо...

[smilie24]

Автор: DESSISSLAWA   
Дата:   21-04-08 10:20

Информацията за изложбата на Лагерфелд взех от последната страница на вестник Новинар. Там беше публикувано едно малко каре. Това беше дадено като информация, това споделих. Не съм разполагала с допълнителна инф., която съм спестила (или засекретила).

Автор: otvorenia   
Дата:   21-04-08 10:30

Невероятна изложба!!
За съжаление огромна ЛИПСА на точна информация

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »