Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 сони а 200 - съвет
Автор: eon4e   
Дата:   15-04-08 11:23

Здравейте, намислил съм да си купя този модел на сони, но имам нужда от съвет...
1. За какво да следя при покупката - попълване на гаранционната карта, пробване на апарата в магазина?
2. Изборът ми на магазин е сведен до Павилиона и Ситезиса - кой е за предпочитане / в кой от двата са по-отговорни при поява на дефекти и отстраняването им?
Това е, иска ми се да споделите опит, за което ще съм много благодарен [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: сони а 200 - съвет
Автор: stoyan_5   
Дата:   15-04-08 11:48

Павилиона - винаги от там съм пазарувал и са коректни.
Ще те посъветват и ще ти покажат всичко.
Нама да те излъжат.
Успех!

Автор: hotsnail   
Дата:   15-04-08 12:00

Аз си мисля да си купя апарат сони и мисля да проверя как са нещата в ЦУМ. Цените май са като на павилиона ама се надявам да ги има налични апаратите.

Иначе и тия дето споменаваш са супер коректни и мисля че вече няма проблеми с това да ти пордават нещо дето няма гаранция.

Автор: milenpi   
Дата:   15-04-08 23:14

Взимаш го не разпечатан. Разпечатваш си го да вземат номера за гаранционата, тя е с холограма. И се прибираш и зареждаш батерията и четеш упътването. И се започва пътешествие .. или треперене за техниката зависи какъв си [smilie10]

ако мислиш само за гараниции губиш радостта от техниката а тя е стабилна и добра при добра експотация.

Публикацията е редактирана (15-04-08 23:15)

Автор: j310   
Дата:   15-04-08 23:15

сони е супер не ги слушай тия

Автор: eon4e   
Дата:   16-04-08 08:33

Благодаря ви за мненията.
В синтезиса преди няколко месеца доста упорито ме насочваха към друга марка, което ме издразни, но ако в павилиона го няма в момента, ще дам на тях парите [smile]
Миленпи, питам защото искам да го счупя от ползване, а не да го погреба в някой сервиз... може би прекалено много чета по форумите [beer]

Автор: Снежанка   
Дата:   16-04-08 08:34

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: hotsnail   
Дата:   16-04-08 08:44

Това дето в синтеза обясняват колко са яки от една друга марка се дължи поне на няколко фактора - основно според мен е незнанието, после са разни лични и търговски интереси. [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »