Автор: PeterPAN
Дата: 29-03-08 03:24
Интересно ми е да пробвам?
Като хоби като за начало, така или иначе ми е кеф да поправям разни неща, но това е много финна и пипкава работа, фототехниката!
Относно здравето ти пожелавам бързо оздравяване, препоръчвам ти Емил Еламазов ( Цък ), казват че на много хора е помогнал. Аз скоро ходих при него в диагностиката е точен.
Значи от доста време получавам отвреме на време Хипертонични кризи, ако може така да се изразя, дигам кръвното без видима причина, при кви ли не специалисти съм ходил и нищо ми няма се и няма кви мерки да зема ...
При него отидох по препоръка на познати, които са доволни от него, направи ми снимки на зениците (по техниката му може да се направят доста подобрения) и без нищо да съм му казвал ми казва имаш понякога проблеми с кръвното, в левия бъбрек имаш малка кистичка която ти ги причинява. Това е факт преди около година си правих "на своя" глава ехография и това е точно така, самоче тка наречените "ДОКТОРИ" казаха че била малка и нямало нужда от лечение и от какво да се притенявам, но не е май точно така..
За съжаеление повечето Дофтори, чакат да се "скапа" системата за да почнат да дават лекарства, а не търсят причините...
Успех!
|
|