Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ЗЕНТЕКС
Автор: Manchev   
Дата:   28-03-08 21:48

Смили се над нас и отвори сервиза, човече! [smilie2] [smilie2] [smilie2] [beer] [shtrak]

Моля да не се смеете, темъта не е петъчна, а си е съвсем сериозна!

Отговори на това съобщение
 Re: ЗЕНТЕКС
Автор: muu   
Дата:   28-03-08 21:57

a... [smilie10] той да не се е преместил в бъдещият никонски сервиз?!?

Автор: alsash   
Дата:   28-03-08 22:03

абе.... тел. му не отговаря...а имам приятели дето го търсят и ме държат отговорен....

Автор: nabis   
Дата:   28-03-08 22:04

да да....това сме го виждали вече [smilie18] [smilie18] [smilie18]
като му писне да си почива ще се върне с гръм и трясък [smilie5]

Дата:   28-03-08 22:46

уффффф.....ама се излагам аз бе....препоръчал съм го...[smilie2]

Автор: chukov   
Дата:   28-03-08 23:49

то иаз го търся цяла седмица ама

Автор: ZENTEX   
Дата:   29-03-08 02:26

В понеделник..............такава почивка не я препоръчвам на никого.В последните две години имам много здравословни проблеми.

Автор: dau   
Дата:   29-03-08 02:32

Дано се оправяш всичко да е наред [smilie24]

Дата:   29-03-08 02:39

Мерси дау.Ако някой се интересува да се занимва с фото техника,да ми се обди.В момента буквално преливам от поръчки,а никой от колегите не иска да се занимава с фото камери.

Публикацията е редактирана (29-03-08 02:40)

Автор: ASTRO   
Дата:   29-03-08 02:50

Не ме питайте мене, пратих му обектив за смяна на бленда и от 2 седмици ми казва че е готов. 5 пъти разговаряхме за този период и 5 пъти ми каза -"готов ти е обектива утре ще ти го пратя". Много съм разочарован от отнишението му.До сега съм бил много доволен от услугите му .Уговарям си работа с клиенти като разчитам на думата му , а като не го получа се срамя пред хората и се моля на колеги да ми дават обективи. Поне да ми каже един период примерно 2 седмици , а не постоянно да ме разиграва. Дори от няколко дни не вдига телефона. Последния път ми каза "Като не ти харесва сервизи има и в Румъния и Гърция"-може ли чак такава наглост- първо обещава а после се подиграва с хората.Помолих го ако няма да стане както е обещал да звънне един телефон да знам , да не чакам . "Утре щял да доиде" -ми отговаря и така това утре стана 2 седмици. За другото отношение няма да ви разказвам Защото ме е срам и ума не ми го побира, а имах много добро мнение за Николай Георгиев. Взех да си мисля ,че го прави нарочно, но може и да има някакви проблеми- човешко е . Поне да дрънне едно телефонче да предупреди,ще го разбера да не се подиграва с търпението на хората като се крие.Не исках да пиша във форума , да не кажат че се заяждам , но след като вече темата е отворена търпението ми преля.

Автор: PeterPAN   
Дата:   29-03-08 03:24

Интересно ми е да пробвам?

Като хоби като за начало, така или иначе ми е кеф да поправям разни неща, но това е много финна и пипкава работа, фототехниката!

Относно здравето ти пожелавам бързо оздравяване, препоръчвам ти Емил Еламазов ( Цък ), казват че на много хора е помогнал. Аз скоро ходих при него в диагностиката е точен.

Значи от доста време получавам отвреме на време Хипертонични кризи, ако може така да се изразя, дигам кръвното без видима причина, при кви ли не специалисти съм ходил и нищо ми няма се и няма кви мерки да зема ...

При него отидох по препоръка на познати, които са доволни от него, направи ми снимки на зениците (по техниката му може да се направят доста подобрения) и без нищо да съм му казвал ми казва имаш понякога проблеми с кръвното, в левия бъбрек имаш малка кистичка която ти ги причинява. Това е факт преди около година си правих "на своя" глава ехография и това е точно така, самоче тка наречените "ДОКТОРИ" казаха че била малка и нямало нужда от лечение и от какво да се притенявам, но не е май точно така..

За съжаеление повечето Дофтори, чакат да се "скапа" системата за да почнат да дават лекарства, а не търсят причините...

Успех!

Дата:   29-03-08 04:12

Астро,обектива ти казах че е готов още на другия ден след като го получих.Как да ти се обадя по телефона,след като от 10 дни съм с почти 40 градуса температура и имам сили единствено да си налея чаша вода.Сам върша всичко.Понякога се замислям дали да не зарежа всичко.Наглостта не идва от мен.Почти цялата техника в БГ минава през мен,от всички марки.Всеки си внася каквото му падне,и след това въобще не го е грижа за поддръжката,специално за фотото говоря.Мисля че правя достатъчно много услуги на много клеги.Нито един вносител или производител до сега не ни е помогнал с абсолютно нищо.

Автор: ASTRO   
Дата:   29-03-08 04:30

Честно казано аз ако имам температура 40 градуса и нямам сили да си налея чаша вода, едва ли ще пиша във форуми в 4:12 сутринта , което ме кара да се замисля ...
Ама айде да не се задълбочавам и други неща разбрах - да не стана лошия клиент.Че не се знае кога ще получа обектива , особенно след като вече писах мнение тук.
Ако наистина имаш здравословни проблеми - Пожелавам ти скорошно и пълноценно оздравяване!

Дата:   29-03-08 06:01

Лоши клиенти няма.

Автор: asahi   
Дата:   29-03-08 09:23

Последното нещо, за което си мисля кагато съм болен, е работата.

В понеделник - на тръстиката [smilie5]

Автор: likeduh   
Дата:   29-03-08 09:27

оздравявай ....
хи хи, че и аз те дебна....
пожеланието обаче е искрено , а не от нуждите ми

Автор: J0R0   
Дата:   29-03-08 09:35

Относно здравето ти пожелавам бързо оздравяване, препоръчвам ти Емил Еламазов ( Цък ), казват че на много хора е помогнал. Аз скоро ходих при него в диагностиката е точен.

E НЕ!

Емил е журналист и ми беше шеф по едно време. [smilie24]
Не знаех че е развил такива способности.

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonROFL2.gif

Автор: hotsnail   
Дата:   29-03-08 09:36

На майтап де, ама няма ли меркалии да чиракуват малко.

Явно в БГ това със сервизите е проблем за всички марки ,модели и т.н. фототехника. (може би без сигма)

Иначе бързо оздравяване.

Автор: Manchev   
Дата:   29-03-08 13:11

Аз имам желание за такава работа, но в момента ми предстоят важни кандидатстудентски изпити и времето ми е никакво.

Автор: nabis   
Дата:   29-03-08 13:32

Оздравявай [smilie24]
че сумати народ те търсят при нас, раздаваме го вече като секретарият [smilie3]

Автор: sixty   
Дата:   29-03-08 13:38

Оправяс се баце !!! Без тебе не можеме :) [thankyou]

Дата:   29-03-08 13:41

оздравявай човече....[smilie24]

Автор: volokin   
Дата:   29-03-08 13:47

е ако бях на вас, автоматично се записмва за чирак, нали нямало работа в БГ, ей на, работа [beer] [beer]

Зентекс оздравявай, че фотоиндустрията фалирва в БГ [beer]

Дата:   29-03-08 15:56

Ми аре де,кво се туткате,че няма на кой да предадеме занаята.

Автор: zero   
Дата:   29-03-08 18:03

Пуууу що не бях в софия ся, както обичам да се чопля из такива пипкави нещица и да се кефя като нещо живне в ръцете ми........ Направо завиждам на този които се хване да се занимава с това.
А ти оздравявай скоро, и да си намериш добри помощници!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »