Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За батериите....
Автор: riddick   
Дата:   27-03-08 21:14

Нямам идея дали някой е пускал тези линкове. Не се задържам напоследък във форума, и с търсачката не се справих, така че това е резултата.

Тест 1 и Тест 2

Бях се разтърсил понеже моите Eneloop са сдали багажа([smilie9]) и тези сайтове ме навеждат на разни мисли[smilie2] [smilie8] [smilie2]

Дано съм бил полезен.

Отговори на това съобщение
 Re: За батериите....
Автор: asahi   
Дата:   27-03-08 22:09

Енелупа много добре изглежда на графиките!

Автор: marmarov   
Дата:   28-03-08 19:38

Не мога да намеря зарядно и литий йон акомулаторна батерия за Kodak z712 is ! Зарядното е : K7600 ,а батерията Klic 8000.. Изобщо, има ли представителство у нас / Пд, Сф/ ? С други батерии правя 20-30 снимки и това е ... [smilie11]

Дата:   28-03-08 19:45

Фомус и Компютър2000 внасят фотоапарати Кодак. Мост компютърс също ги продава. Обърни се към тях.

Ако не намериш - внасяй си отвън. Вече не е трудно и неизгодно.

Автор: dideron   
Дата:   28-03-08 21:35

Във Фотопавилиона има батерии и зарядни и са на поносими цени.На мен ми донесоха две батерии за Кодак 7630 направо от щатите.[smile]

Автор: ffwd   
Дата:   28-03-08 23:37

10x за линка! Половината ми светкавици са със Sanyo 2700AA, другите са със Sanyo Eneloop и освен, че наблюдавам подобна разлика между двете, мога да потвърдя, че 2700mAh зареждат светкавиците по-бързо поради по-ниското вътрешно съпротивление. Добрият стар закон на Ом :-)
Cheers!
Sanyo 2700 [smilie24]

Дата:   28-03-08 23:45

Ом рулира!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »