Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем със фотоапарат Самсунг..
Автор: dm1234   
Дата:   24-03-08 17:27

Здравейте! Проблемът е следния.., имам фотоапарат Samsung digimax i6 http://www.samsungcamera.com/product/pro_view.asp?prol_uid=1284&cat_uid=12
и ето така започна да прави снимките на светло..http://images24.snimka.bg/005448846-big.jpg

инатересното в случая е, че сниманите на тъмно излизат перфектно.. Може ли проблема да е софтуерен и изобщо дали е възможно да се сменя софтуера на този тип апарати? Благодаря ви предварително! (апарата не е в гаранция.)

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем със фотоапарат Самсунг..
Автор: nick70   
Дата:   24-03-08 20:55

Търси "Zentex"- 0888 972776 в София

Автор: sniffe   
Дата:   24-03-08 23:17

Проблема е не е софтуеър ен, приятел имаше същия проблем и ако не се лъжа му казаха че има прекъснат лентов кабел...

Автор: tasmanian_devil   
Дата:   24-03-08 23:29

И моя самсунг се скапа така... Снимките стават така защото най-вероятно е прекъснат лентовия кабел на обектива(при моя беше така) в резултат на което не работи затвора на обектива. В сервиза ми обясниха, че по принцип ги възстановяват но моя е бил много зле(все пак беше на 20000 снимки) и аз си мислех че е софтуерно но уви.... Ако проблема е в това ще ти излезе към 20-30 лв. Успех, дано го оправят и пиши ако има резултат, че ми е любопитно..

п.п приятеля на сниф съм аз ;)

Публикацията е редактирана (24-03-08 23:33)

Автор: dm1234   
Дата:   25-03-08 09:59

има един проблем, аз съм от пазарджик, тук дали е възможно да има сервиз? или трябва да търся тези от технополис, техномаркет, метро и тнт..

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »