Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос относно светкавиците
Автор: ivodam   
Дата:   22-03-08 17:03

Може би тъп въпрос, но досега питах няколко души и никой не знае - може ли Канонска светкавица да се използва на Никон и обратно? Или са като обективите - всяко само за себе си?

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос относно светкавиците
Автор: cicomanco   
Дата:   22-03-08 17:12

един човек имал проблем с бълхите...и видял реклама ,че някакъв измислил чудно средство срещу тях.обажда му се ,срещат се и продавача вади една миниатюрна кутийка , а вътре- зелен прашец.
-и как се употребява?
-купи го и ще ти кажа!
изръсил се човечеца 200лв. и оня почнал:
-фащаш начи бълхата,и с ей тая тръбичка гребваш малко прашец , дъхваш го в носа на бълхата и я оставяш на цимента!тя започва да киха и си пръска черепа в плочките!
.....???...е не мога ли като съм я хванал -просто да я стисна?
-мооожеш бе!можеш!

Та думата ми е като си хванал Никон , що не си го стиснеш,ама с никонска светкавица!???

Re: Въпрос относно светкавиците
Автор: джъмбо   
Дата:   22-03-08 17:17

значи на няколко пъти съм виждал никонски светкавици качени на Г серия канончета.... (в репортери)

обратното не съм....(тоест канонска светкавица на никон)

в случая ги ползват на А или М режим

ТТЛа няма да сработи това е ясно

иначе ми е странно как аналогични 1:1 светкавици и канонската е с 1/3 повечко пари...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »