Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Хм :(
Автор: terminator   
Дата:   16-03-08 23:45

То аз че съм тъпо парче, ама откога са тези ограничения за размера на качваните във Фотозоната снимки и какъв е смисъла на точка 3 от правилата [smilie11]

3. Можете да качвате снимки до 4000 х 3000 пиксела, но те автоматично ще бъдат преоразмерени до 1400 х 980.В албума снимките се преоразмеряват автоматично до 700 пиксела по дългата страна, но вие може да използвате и по-големия размер.

[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Хм :(
Автор: Стоев   
Дата:   17-03-08 00:29

Туй е сложено за да не мога да муша Патка в р-р 1:1[smilie23]
Админ вместо да оправи Търсачката у Архив, реже де що намери, за да пести място/памет/балига кво....
Намирисва на чакане за нов сървър от Спонсори след фотоФиестаВаканция, с обещание за "екстри" и нанай.....[smilie3]

Автор: djogata   
Дата:   17-03-08 00:32

Доколкото знам (по спомени от по-стара тема) е имало оплаквания, че се крадат снимки, достъпни от зона-та в голям размер.
Затова и сега дори и да качиш такава снимка, не може да се види в голям размер.

Автор: Стоев   
Дата:   17-03-08 08:01

Има дежурен Ресайзист[smilie7]

Автор: Георги   
Дата:   17-03-08 09:00

админ намеква да спрем темите канон срещу никон, затова е оставил само дето вика мартинов размер за пощенски марки [ezik]

Автор: evelinster   
Дата:   17-03-08 09:47

Георги дай някоя пощенска марка от оня тъмния обектив и голямата матрица [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »