Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon 1Ds mk3 статия във cnn.com
Автор: dau   
Дата:   14-03-08 18:44

http://www.cnn.com/2008/TECH/ptech/03/13/canon.eos/index.html

Много са зле от Канон та да си плащат и на сиенен да им пише статии [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Canon 1Ds mk3 статия във cnn.com
Автор: tantris   
Дата:   14-03-08 19:03

Преди нямаше ли една подобна за никон Д3?

Автор: ecobo   
Дата:   14-03-08 22:53

Само суперлативи в Нета бре. Я да забият един 16-35 и пак да поснимат. [smilie5]
Хубав е хапарата, ама иска само скъпи твърди Л-ки...

Автор: christal   
Дата:   14-03-08 23:38

Над 35 мм.

Дата:   14-03-08 23:39

Кобо ти да не искаш 28-90 да му сложиш примерно [smilie10]

Автор: vga   
Дата:   15-03-08 00:08

е със 24-70, който винаги съм смятал за един от най-добрите зуумове и даже той беше причината да си помисля малко дали да не си купя Канон, не се ли представя добре на апарата. оказа се че преподавателя ми в училище си е купил такъв апарат та другата седмица обеща да го донесе да го разгледаме та и аз ще се докосна до истинско канонско тяло...

Автор: muu   
Дата:   15-03-08 00:31

миналата седмица се опитвахме да подбереме читав 24-70 Л от няколко бройки... пробите бяха с 5Д... ни един не даде качественна картинка [smilie8] просто не мога да си представя такава смешна ситуация! уж про техника , уж Лки... а трябва да ги тестваш една по една с неясна надежда да "попаднеш" на читава бройка.

канонска работа [smilie3]

Автор: vga   
Дата:   15-03-08 01:11

стига бе... направо не мога да повярвам, че е чак такова положението.... представям си да има 1-2 бройки нещо калпави и да пропищи някой, но чак пък да не може да се намери свястна... направо не е за вярване да е паднал толкова ниско качествения контрол. макар че не мога и да разбера от какво идва разликата в бройките, кое е различното, къде и кой греши? нали канонци се тъпаха в гърдите че обективите им се сглобяват ръчно, предполагам че такава е практиката за по-скъпите стъкла, обаче май това не е добра идея все пак... не знам нашите как са, но всеки го разправя това за канон-че едва ли не Сигма имат по-малко калпави бройки от тях... не мисля че хората лъжат де но е странно... [smilie11]

Дата:   15-03-08 01:14

муу къде ги тествахте бройките и с какво сравнявахте? не знаех че така изпадат елки...

Дата:   15-03-08 09:05

дау сравнявахме ги с 17-40... с мойте няма сми. и защо трябва да изпадат Л ките? нали ги има в магазина... [smilie10]

Автор: mihajlov2   
Дата:   15-03-08 15:30

Защо ли все никонци тестват Л-ки и все на тях се пада да не могат да подберат дори една читава?[smilie18]

Автор: kosara   
Дата:   15-03-08 15:39

e sega koe e zle aparata ili obektivite

Дата:   15-03-08 16:13

mihajlov, Лките ги тестваме за канончетата... ама е голяма мъка с тези Лки.с никорите не е така. избираш си обектива и го купуваш. непознато е подбирането на "бройка"... [smilie3]
косар, талото 5Дто си е добре, има един два обектива дори дето са с добра картинка.. един 135/2 и един 17-40... а три са дори с макрото 100/2.8.

Дата:   15-03-08 16:16

муу ставаше дума къде има повече бройки от 1 обектив, специално Л-ки, не знаех някой в бг да държи такива наличности, я кажи може да отида и аз да пробвам да видя за дъртото 20Д и лентичката дали ще ми пасне нещо [smilie24]

Дата:   15-03-08 16:18

дау, ще ти пусна лс по късно...

Автор: tantris   
Дата:   15-03-08 23:15

muu , никорите също имат добри и лоши бройки. Във фотозоне.де често се споменава за различни по качество сампъл-и на никорски обективи.

Дата:   15-03-08 23:26

тантрис, заеби тази работа... и сервиз съм бил и съм продавал и ги ползвам вече 20 години. а във фото зоне де баш не ми дреме какво пишат.сори за офтопика.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »