Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Абе какъв му е проблема на canon 400D
Автор: Didovishte   
Дата:   13-03-08 22:34

[smilie6] доколкото знам системно недоекспонира кадрите ама това не е болка за умиране - въпроса е какви са сериозните причини да не си го купува човек [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Абе какъв му е проблема на canon 400D
Автор: cameraman   
Дата:   13-03-08 22:35

хубав апарат.. имах го и бих снимал отново с него.... но 450 е нова епоха... това е 40д в пластмасова маска

Публикацията е редактирана (13-03-08 22:36)

Автор: vga   
Дата:   13-03-08 22:36

[smilie18] [smilie18] [smilie18] ето ти моята-сериозна гама Никонски обективи в раницата [smilie18] [smilie18]

голям въпрос обаче, и аз се чудя още как хората предпочитат примерно да купуват хляб вместо 400д... а какви са сериозните причини да си го купува човек?

п.с. към останалите участници във форума-край с мита че темата "Динамиката на Д300 срещу Марк 2" ще е петъчната тема-ето я! тази е! или поне моите залози са за тук...

Автор: Svsvet   
Дата:   13-03-08 22:42

Проблемът му е във D-то, трябва да е отпред. Поне така казват[smilie19]

Автор: JeT   
Дата:   13-03-08 22:42

"...доколкото знам системно недоекспонира кадрите ..."[smilie10] - аре стига бе, верно ли [smilie7]

"...сериозните причини да не си го купува човек ... " - ти си знаеш най-добре [shtrak]

Автор: apollo   
Дата:   13-03-08 22:51

Какво разбираш под недоекспониране... аз редовно недоекспонирам за да не ми "светне" небето [smilie24]

Има си хистограма и я гледаш... другото няма значение [smilie24]

Автор: kaic   
Дата:   13-03-08 23:23

Малко спам извън темата:
Кръстовище, сфетофара свети червено. Тъмно син "Майбах" е спрял и чака да светне зелено. Някъде отзад напира малко трабантче, спира до майбаха и бавно се отваря страничното стъкло. Подава се възрастен мъж и прави някакви знаци на шофьора на мерцедеса. Баровеца сваля с пренебрежение стъклото и пита с насмешка;
- Какво има?
- Колега, казва тоя с трабантчето - как е? и кима с глава към колата му.
- Кое как е? - пита баровеца
- За колата питам, гледам не ги купуват много, та си викам да не са нещо кидерлии /чупливи/?
Та и твоята такава май Didovishte ...[smilie25]

Автор: alsash   
Дата:   14-03-08 08:58

когато човек се съобразява с възмижностите на камерата ,може да си свърши работата.....аз имам тази камера [smilie24]

Автор: ilcoin   
Дата:   14-03-08 09:56

Аз съм снимал доста със 350Д (предишния модел - разликите са незначителни). Много добра камерка - мене не ми допада доста малкото и неудобно тяло за държане и малко "сапунерския" начин на работа с нея - за всяка смяна на настойка (ИСО, баланс на бялото например) трябва да натискаш "ок". Мене това ме дразни най-много. Мисля че в 400Д е поправено ама не съм сигурен. Другото сравнително малкия визьор с който трудно ще снимаш ако решиш със преходник да закачаш разни дърти стъкларии. Ако не ти пречат тия неща - няма проблем. Камерката си снима чудесно и ще ти върши страхотна работа. Най-големия проблем май е китовия обектив - може би най-калпавия от всички китове [smilie25]. Имай го предвид.

Какъвто и ДСЛР да си вземеш няма да сбъркаш. Успех и много добри снимки с новата придобивка

[shtrak]

Автор: deadscreem   
Дата:   14-03-08 10:40

къв му е проблема? Голям [smilie18]

Автор: kazir   
Дата:   14-03-08 11:05

Много добро апаратче за първи DSLR. Използвам го основно с 17-40 и съм много доволен. 450d май ще се окаже доста добра камера, но всичко зависи от бюджета. При всяко положение няма да сбъркаш с 400d.

Автор: kordeline   
Дата:   14-03-08 12:54

И аз сьм на сьщото мнение като kazir.Canon 450D има много подобрения от 400Д .Например: Обектива е сьс табилизация на образа,12,4 МP,с 3кратен оптичен зоом,можеш да снимаш като гледаш през LSD дисплея и др.опции.

Автор: IvcheTo   
Дата:   14-03-08 13:15

Re: Абе какъв му е проблема на canon 400D - ми ,че е канон[smile]

Автор: didovishte   
Дата:   14-03-08 17:02

аз какво да взема съм решил вече - д80 ще е, но се замислих просто к'во му е на тоз канон - че е и евтин да му се невиди, и понеже знам че всички никонци вкупом ще скочат да плюят реших че някой ще каже и истинските проблеми на машинката[smilie19]

Автор: stoyan_5   
Дата:   14-03-08 17:04

Дидо, готино си е 400Д и си заслужава...
Аз такъв навремето щях да взема, ама нали живеем в българия ... /вдигнаха цената като отидох да го купувам със 100 лв. - та духнаха супата и сега сем с Пентакс/.

Автор: didovishte   
Дата:   14-03-08 17:38

едно не може да се отрече - никонци плюят каноните много повече отколкото канонците никоните [cool] незнам каква толкова е разликата между телата в един клас ама много врява се вдига [smilie25]
а аз понеже съм прост и ходя и чета мненията с 1 * в амазона - щото и там пишат прости като мен [smilie19] и щом на братушките не им стават снимките като щракат само на ауто значи и мойте няма да стават [smilie25]
мислех в началото да си взема 40х ама то много посно пък и човек един евтин обектив не може да си купи после и така д80 ще
е, а що избрах никон пред канон - ей чесно ви казвам не е заради четенето на статии - то всеки си е роб на марката и с каквото е почнал това си хвали, или пък хвали всичко наред - та най вероятно заради братушките в амазона ще да е било ама отдавна беше
а на никонците по форумите - абе не ви прави чест бе пичове - кажи че му е крив обектива, че копчетата са му черни ама че марката не била никон просто не е сериозно

Автор: kazir   
Дата:   14-03-08 17:57

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Не им обръщай внимание на форумските философи.
Nikon или Canon е без значение, важното е снимащият какво може.
Иначе много добър избор[smilie24] D80 си е сериозно тяло. То е и малко по-висок клас от 400D. Със здраве да го ползваш[smile]

Автор: djogata   
Дата:   14-03-08 19:01

Еми, ако отидеш в един магазин и хванеш и поразгледаш 400Д и след това хванеш Д80, съмненията ти ще свършат точно в секундата в която хванеш Никона и погледнеш през визьора [smilie5] [smilie7]

Виж, ако след това вземеш да пробваш един Канон 30Д или 40Д, дилемата ти ще се върне с пълна сила [smilie5]

[beer] [beer]

Автор: Didovishte   
Дата:   14-03-08 20:18

ААаа не!!! [smilie6] нищо друго не пробвам вече и то точно щото нямам съмнения и неща да имам, иначе за 30Д само добро съм чувал ама то най добро фото няма тъйче хващам никона и бягам [smilie18] [smilie18] [smilie18]
реших да поразлая малко кучетата тук да видим какво ще излезе като критика [smilie7] ама слаба работа

Автор: asahi   
Дата:   14-03-08 21:30

ПроблемЪТ на canon 400D е, че не си се научил да работиш с него. Същият проблем го има във всеки апарат с повече от едно копче.

Автор: djogata   
Дата:   14-03-08 22:32

За критика трябваше да кажеш, че си си избрал Канон, щото са най-добрите [smilie5] [smilie7]

Или пък, че си мислил за ДСЛР и в крайна сметка си решил да си купиш Пана ФЗ50, ей тогава ще те изядат с дрехите [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[beer] [beer]

Автор: hotsnail   
Дата:   14-03-08 23:50

белия надпис над байонета е единия му проблем, другия голям проблем се намира зад визьора. [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: